Филтри

 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Авиация
 • Авиационен мениджмънт
Области на обучение
 • Авиация (5)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  5 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Авиационен мениджмънт 2024

   Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Авиационен мениджмънт

   BA е съкращение за бакалавър, обща бакалавърска степен спечелени от милиони ученици по целия свят всяка година. Обикновено, BA отнема 3-5 години, за да завърши; те могат да се предлагат в много различни дисциплини и приоритетни области.

   Какво е бакалавърска степен по мениджмънт Aviation? Тази степен е предназначена да помогне научат студентите да доведе, управлявате и директни хора и ресурси в областта на авиацията. Дисциплини, преподавани в клас обикновено включват принципи на полета, логистика, механика на въздухоплавателни средства, метеорология, авиационни регламенти и контрол на въздушното движение. Програмата може също да покрие основните бизнес и лидерски умения, като преговори, човешки ресурси, маркетинг и мениджмънт.

   Сред многото предимства на една степен по управление на авиацията сме специализиран разбиране за света на авиацията и подобрена способност лидерство.В допълнение, BA осигурява конкурентно предимство в глобалния пазар на труда и да се изгради важни житейски умения, като решаване на проблеми и критично мислене.

   Цената на донесла бакалавърска степен по мениджмънт от Авиацията може да варира в широки граници от училище на училище и всяка програма. Всяка институция има различни разходи и такси за обучение. Бъдете сигурни, за да се свържете с университета ви интересува, за да се определи дали програмата им е добра финансова подходящи за вас.

   Много кариери могат да бъдат преследвани с този бакалавърска степен. Завършилите специалността могат да си намерят работа в експлоатация на авиокомпанията, въздушен транспорт, производство на въздухоплавателни средства, или контрол на въздушното движение. Студентите могат да избират да работят в застраховките в авиацията, закон за въздухоплаването, или дори продажбите на въздухоплавателни средства. След като получава бакалавърска степен, много студенти отиват да работят за летищата, съоръженията на въздушното движение, основните авиокомпании, или производители на въздухоплавателни средства. Завършилите дори могат да изберат да работят като авиационни консултанти.

   Ако бихте искали да се печелят бакалавърска степен по управление на авиацията, а след това най-доброто време, за да започнете сега. Нашата база данни съдържа редица възможности за образование, а някои дори са достъпни онлайн. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.