Филтри

 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Икономически изследвания
 • Статистика
 • Актюерски науки
Области на обучение
 • Икономически изследвания (4)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

4 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Актюерски науки 2024

  Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Актюерски науки

  Бакалавърска степен или Бакалавър по изкуства е степен, която можете да преследвате след средното образование. Обикновено това отнема между три и пет години, в зависимост от темата и дали също учите за непълнолетни в друга област. Тази степен обикновено съчетава специални курсове в областта на хуманитарните или социалните науки с общообразователните в областта на либералните изкуства.

  Какво е бакалавърска степен по актюерска наука? Тази дисциплина използва математика и статистика за оценка на рисковите фактори, дадени на населението. Трябва да се почувствате комфортно да изучавате математиката и логиката, преди да сте завършили тази степен. Някои общи курсове включват линейна алгебра, икономика, приложно смятане, финансово моделиране, бизнес финанси и статистика. Много курсове за напреднали са в сътрудничество с фокуса на изграждането на силни комуникационни умения.

  Три умения, свързани с тази степен, са сътрудничеството, етиката и културната компетентност. С помощта на съвместната работа можете да работите в групови настройки и да разрешавате проблемите по-лесно във всекидневния си живот. Силното етично чувство и културната компетентност отдавна са насочени към преодоляване на пропуските в новите социални ситуации.

  Цената на бакалавърска степен зависи от множество фактори, включително къде се намира вашето училище и наличието на онлайн курсове. При бюджетиране за тази степен не забравяйте да включите общи такси и разходи за книги.

  С научна степен "актюер" можете да потърсите кариера в различни области. В рамките на финансите можете да кандидатствате за банков, финансов служител или счетоводител. В рамките на образованието можете да потърсите работа като библиотекар или изследовател. Другите индустрии, които трябва да бъдат разгледани, включват правителствени и общи консултации. Но актюерите намират голяма част от работата си в застрахователния сектор, където оценяват ефективността и рентабилността на различните застрахователни планове.

  Академичните отдели могат да бъдат намерени в много училища, тъй като тази наука е толкова ценна на пазара на труда. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.