Свържете се директно с училищата - Сравнете 118 Бакалавърска програма по изкуство (BA) в Английски език 2023

118 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Английски език 2023

Преглед

A бакалавър на изкуствата е степен, че студентите получават след завършване на програмата се фокусира върху определена област на обучение в рамките на либералните изкуства. Дължината на тези програми се различават в зависимост от страната и институцията, но в повечето случаи изисква три до четири години, за да завършите такава степен.

English е поле на изследване, което обхваща много неща, но точно това, което е бакалавърска степен по английски език? Студентите, които преследват тази специалност често са страстни за писаното слово и разнообразен начин, по който тя се използва, за да изразят мисли, чувства и емоции. Степен програми от този тип обикновено се развиват много умения в учениците. Няколко общи завършилите умения имат са критично мислене, писмено и устно общуване, академично писане, граматика, обосновки и анализи, и логика.

Има редица ползи за преследването на бакалавърска степен по изкуства в английски език.Завършилите са търсени, защото нещата, които те учат, са от съществено значение за кариера във всяка индустрия. Програмите предлагат много повече от едно проучване на литературата, тъй като те също се развиват ценни умения, свързани с комуникацията и културата.

Цената на една програма предлага бакалавърска степен по изкуства в английски език ще варира значително в зависимост от институцията и страната, в която програмата се предлага. Важно е за физически лица, които се интересуват от този вид на програмата за провеждане на задълбочено проучване на разходите на програмите, които се позовават на тях, преди да вземат решение.

Кариерата, които са най-често преследвани от възпитаници на английски програма са доста разнообразни. Тези индустрии включват, но със сигурност не се ограничават до издателска дейност, образование, журналистика, маркетинг и връзки с обществеността.

&nbsp

Ако проявявате интерес в преследването на бакалавърска степен по изкуства в английски език, има много онлайн възможности, достъпни за Вас. Нашата обширна база данни включва голямо разнообразие от възможности за вас да избирате. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Езикознание
  • Английски език
Области на обучение
  • Езикознание (118)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение