Keystone logo

69 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Социални науки Антропология 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Социални науки
  • Антропология
Области на обучение
  • Социални науки (69)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Социални науки Антропология

Много студенти, които се интересуват от антропологията, преследват програма "Бакалавър по изкуствата", тъй като предоставят изчерпателен преглед на областта. Получаването на диплома в тази област дава на учениците предимство в специализираната и ориентирана към научните изследвания област.

Какво е бакалавърска степен по антропология? Този бакалавър по изкуства е солидно, добре закръглено образование, което подготвя студентите с обобщеното познаване на хората от миналото и настоящето. Тя се основава на прозрения от различни области на социалните, физическите и биологическите науки, както и хуманитарните науки. Учениците научават за човешката еволюция и за траекторията, която съставя средата. Основен фокус е върху прилагането на критични знания за решаване на културни проблеми и проблеми. Индивидите се ангажират в подкрепа на усилията за социална промяна чрез сътрудничество с хора, чиито процеси и модели изискват задълбочено разбиране и изследване.

Няколко причини, които студентите избират да учат в програма "Бакалавър по изкуствата", включват неограничен, интелектуален и стимулиращ предмет, както и потенциал за отлична кариера. Освен това, напреднала степен в тази област им дава възможност да прилагат своите знания и умения за критично мислене за успех в научните изследвания, бизнеса, преподаването, обществените услуги и застъпничеството.

Разходите за програмата варират в голяма степен в зависимост от университета. Проучването продължава от една до три години. Студентите, които възнамеряват да получат диплома в тази област, трябва внимателно да проучат училището, преди да вземат окончателно решение, за да гарантират, че то съответства на техните цели в кариерата.

Индивидуалните лица, които участват в програмата, намират работа в много различни области като държавни агенции, академични институции, корпоративни и нестопански изследователски центрове, обществени организации, музеи и здравни и социални услуги. Тези възможности са конкурентни, разнообразни, с голямо търсене и все по-на международно естество.

Множество международни възможности за програмата съществуват от различни университети. Онлайн курсовете представляват идеална възможност за лица, които живеят в чужбина, особено тези в области с ограничен достъп до университет. Освен това интернет базираните алтернативи предлагат гъвкавост за студентите, които работят на пълен работен ден или имат семейни задължения. За да започнете с курс, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.