Филтри

 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Архитектурни проучвания
Области на обучение
 • Архитектурни проучвания (70)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

70 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Архитектурни проучвания 2024

  Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Архитектурни проучвания

  Придобиването е бакалавърска степен по архитектура е чудесен избор за хора, които се интересуват от проектирането и строителството и буквално искат да помогнат за оформянето на начина, по който изглежда светът.

  Перспективните студенти могат да попитат, какво е бакалавърска степен по архитектурни изследвания? Това включва изучаването на такива неща като основите на проектирането и строителството на сгради, както и как да се използват софтуерни програми CAD (компютърно подпомагано). Някои от другите курсове, които често се изискват за тази степен, включват архитектурна история, зелен дизайн, строителни методи и управление на проекти. Бакалавърска степен по архитектура често отнема пет години. В последната година от програмата студентите могат да имат възможност да участват в стаж в архитектурна фирма.

  Бакалавърска степен по архитектура може да бъде благоприятна по няколко причини. Ако не друго, тя може да помогне на студентите да развият важни критически мислене и лидерски умения.Степента в тази област може също така да направи студентите по-достъпни за бъдещите работодатели.

  Разходите за придобиване на бакалавърска степен по архитектура могат да варират в зависимост от училището и страната. Важно е потенциалните студенти да проучат подробно всяка програма, в която се интересуват. Това включва и говорене с някой в ​​офисите за приемане на програми, в които те се интересуват, за да потвърдят всички такси.

  Много студенти с бакалавърска степен по архитектура намират работа в архитектурни фирми, работещи по екстериорни или интериорни проекти като жилища, офиси и хотели. Други намират работа в обществения сектор като градски проектанти. Някои завършили могат да изберат да преподават магистърска степен по архитектура или да преподават.

  Има много чудесни вътрешни и международни възможности за получаване на бакалавърска степен по архитектурни проучвания. Онлайн класовете могат да бъдат чудесен избор за бъдещи ученици с ограничена гъвкавост или тези, които живеят далеч от училище, което има образователна степен.Не отлагайте образованието си повече. Нашата изчерпателна база данни е добро място, за да започнете вашето проучване. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.