Свържете се директно с училищата - Сравнете 89 Бакалавърска програма по изкуство (BA) в Бизнес администрация 2024

89 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Бизнес администрация 2024

Преглед

Студентите, които преследват бакалавърска поемат програма степен от няколко години. Задължително курсова обикновено включва курсове широки проучвания и по-специализирани курсове в рамките на избрания от студента област на обучение. Тези програми обикновено са необходими четири години, за да завърши.

Какво е бакалавърска степен по бизнес администрация? Този студент програма степен обикновено подготвя студентите да управляват бизнеса от всякакъв мащаб. Курсова често включва комуникации, класове за управление, както и компютърни умения. Студентите могат да се обучават за управление на ресурсите, счетоводството, информационните технологии, или статистика, в зависимост от избраната от тях област на специализация в областта. Бизнес администратори обикновено са отговорни за организацията и управлението на бизнеса.

Бакалавърска степен по бизнес администрация може да осигури един студент с ценни умения, полезни в много райони на света на бизнеса.Завършилите могат да придобият опит в комуникацията, пари и време за управление и развитие на процесите и внедряване, всички умения, полезни в много професионални и лични области.

Учениците трябва да заемат своето собствено финансово положение под внимание при избора на програма степен. Цената на спечелил бакалавърска степен по бизнес администрация, може да варира значително между училищата и може да бъде фактор при вземането на окончателно решение за това, което програмата е най-добре.

Съществува голямо разнообразие от възможности за кариера на разположение на завършилите бизнес администрация. Те могат да изберат да заеме позиция в индустрията като секретарка или друга административна позиция влизането на ниво, или те могат да искат да продължат образованието си с магистърска степен и да се премести в положение на управление на бизнеса. Завършилите могат също да работят като независим изпълнител, предоставящи бизнес услуги по администриране на база като по-необходими за много компании наведнъж.Един възможен път за развитие на кариерата, е в рамките на юридическата професия, с учениците си, които извършват степен по право.

Много международни училища могат да предлагат избрания от вас програма. За да кандидатствате онлайн за програма степен по бизнес администрация, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес администрация
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (89)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение