18 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Бизнес икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес
  • Бизнес икономика
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (18)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Бизнес икономика

Преди студентите могат да отидат, за да се получи магистърска степен или друг тип професионална степен, те трябва първо да придобият бакалавърска степен. Тези градуса фокусират върху конкретна област на обучение и обикновено отнема три или четири години, за да завършите.

Какво е бакалавърска степен по Икономика на предприятието? Студентите, които се записват в програма бизнес икономика ще се запознаят с основите на икономиката и финансите концепции. В резултат на това учениците ще се научат как да прилагат знанията си по финанси и икономика на общи бизнес проблеми. Докато преследва тази степен, студентите-вероятно ще вземат курсове по макроикономика, микроикономика, счетоводство, иконометрия, статистика, и корпоративните финанси. Те могат също така да вземат уроци по маркетингови проучвания, маркетинг и мениджмънт.

Когато учениците завършват с бакалавърска степен по бизнес икономика, те ще бъдат готови да придобият добре платена позиция в бизнес сектора и да се конкурират с други хора, които се интересуват да навлиза в една и съща област. Като една от тези степени също може да подготви учениците да отида, за да се получи MBA.

Цената на донесла бакалавърска степен е силно променливи. В повечето случаи, обаче, колко струва, за да спечелиш една от тези степени зависи от това колко време е необходимо за завършване на програмата, където се намира избрания училището, както и курс за обучение на присъстваха институцията.

A степен по бизнес икономика осигурява солидна основа за много и различни професии и работни места. Повечето от времето, тези с бакалавърска степен по бизнес икономика работи в никоя образованието, бизнеса, или правителство.Тези, които притежават една от тези степени може да бъде в състояние да си осигури позиция като финансов плановик, инвестиционен анализатор, специалист по продажбите за сигурност, или като застрахователен поемател.

Бъдещите студенти, които се интересуват от получаване на диплома за бизнес икономика трябва внимателно преразглеждане на програмите, които искат да се запишат в или училищата, които искат да присъстват. За да получите най процес започна, търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.