2 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Бизнес в сферата на развлеченията 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес в сферата на развлеченията
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (2)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Бизнес в сферата на развлеченията

      A BA (бакалавър) е бакалавърска степен по-често свързани с либерални художествени специалности като история, литература, социални науки, език, и хуманитарните науки. Това отнема средно от три до пет години, за да завърши програмата.

      Какво е бакалавърска степен по Entertainment Business? Тази програма е предназначена за творчески професионалисти, които искат да използват своите умения и визия в развлекателната индустрия. Всяка програма ще варира, но професионално развитие обикновено ще бъде основен фокус. Студентите могат да получат възможност да се изследват телевизията и филмовата продукция управление, международните принципи турнета, управление на фестивалните събития, планове за туристически, търговски марки и лицензионни подреждания, и онлайн бизнес системи.

      Студентите, които преследват тази програма полза в редица начини. Пазарът може да бъде много конкурентен, и като степен и от опита, който го съпровожда, трябва да се даде завършилите предимство.Лица, също развиват силни мрежови умения, които са полезни в много различни ситуации.

      Разходите, свързани с спечелил тази степен ще варират от едно място на друго. Има училища от цял ​​свят, които предлагат тази програма, така че местоположението и репутацията на институцията ще бъде големите фактори, като ще продължителността на програмата. Учениците трябва да се свържат училищата директно да разберете какво ще се включат обучение и такси.

      Лица, които завършват с диплома по развлекателния бизнес могат да избират от различни кариери. Работодателите могат да включват фирми за връзки с обществеността, доволни агенти, звукозаписни компании, художник или събитиен мениджмънт компании, музикални издатели, рекламни фирми, мърчандайзинг фирми или счетоводна авторското право и лицензиране на музика фирми. Специфични позиции могат да включват промотор, резервация агент, художник мениджър, медиен директор, производство музикален мениджър, лицензиране агент, мениджър етикет, и мениджър писател услуги.

      Ако се интересувате от кариера в развлекателния бизнес, намиране на училище точно сега. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.