Филтри

 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Проектантски проучвания
 • Дизайн на медии
 • Графичен дизайн
Области на обучение
 • Проектантски проучвания (100)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

100 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Графичен дизайн 2024

  Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Графичен дизайн

  Бакалавър по изкуства в графичния дизайн е бакалавърска програма, която подготвя студентите да работят и да влияят върху всички форми на медиите и съобщенията в публичните, търговските и политическите области. Тази програма обикновено трае между три и четири години, но може да бъде по-кратка или по-дълга в зависимост от институцията и желаната концентрация.

  Какво е бакалавърска степен по графичен дизайн? Бакалавър по изкуства в графичния дизайн е либерална художествена степен, която се присъжда на студенти, които завършват графичния дизайн студентска програма. Студентите получават ценни умения, които ги подготвят да водят в областта на дизайна и творческите визуални медии. Те ще получат практически практически опит в дизайна, както и да изградят професионални портфейли, като същевременно интегрират технически умения и критичен анализ. Студентите могат да се съсредоточат само върху графичния дизайн или да го комбинират с друга област на концентрация в желаната кариера. Например, някои от тях могат да сдвоят графична грамотност със степен в бизнеса, управлението или масовата комуникация като примери.

  Тъй като нашият свят все повече се свързва чрез Интернет и социалните медии, работодателите се нуждаят постоянно от работници, които имат творчески и технически умения да се конкурират на световно ниво. Графичните дизайнери често превъзхождат писмената дума и могат да създават мощни визуални послания, които резонират с аудитории по целия свят. Решаване на творчески проблеми и технически фондации правят завършилите графичен дизайн изключително конкурентни кандидати за работа в различни индустрии.

  Разходите за програмата варират значително от институция до институция. Тя може да е повече или по-малко в зависимост от необходимия курс на натоварване и продължителността на времето, необходимо за завършване на степента. Студентите винаги се насърчават да изследват задълбочено училищата, за да гарантират, че програмата отговаря на техните финансови и академични цели.

  Графичните дизайнери са оборудвани с техническите и творческите умения, необходими за работа в много различни сектори. В зависимост от желаната индустрия на студента, той или тя може да работи като художествен ръководител, уеб дизайнер или мултимедиен дизайнер, ръководител на публикации или специалист по комуникациите, само за да назове няколко. Ако се съчетаят с бизнес степен, завършилите се подготвят и за управленски роли.

  Има безброй програми за графичен дизайн, от които можете да избирате. Най-лесният начин да започнете е да прегледате училищата и програмите в нашата база данни. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.