15 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Дизайн на аксесоари 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Мода
  • Дизайн на аксесоари
Области на обучение
  • Мода (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Дизайн на аксесоари

    Студентите, които завършват бакалавърска обикновено прекарват осем семестъра ангажиране в редовна форма на обучение на поле в хуманитарните науки. Тази степен могат да се подготвят завършилите да бъдат конкурентоспособни на пазара на труда и отговаря на условията за следдипломно обучение.

    Какво е бакалавърска степен по Дизайн на аксесоари? Тази степен подготвя възпитаници да влезе в областта на модния дизайн чрез курсови предложения, фокусирани върху избора и проектирането на аксесоари за подобряване на цялостния вид на тоалета или костюм. Accessory дизайн е специализирана сфера в рамките на по-голяма сцена на костюми и модата. Успешното завършване на програма често изисква разбиране на модните тенденции и артистичност. Студентите могат да предприемат практически и теоретични задвижване курсове в модни проучвания или маркетинг, както и участие в стажове или друга свързана с работа на терен.

    Завършилите с бакалавърска степен по изкуства в Аксесоари Design придобиват знания за актуалните тенденции в модата, както и разработване на майсторство и естетически усет.Те могат също така да се увеличи тяхното разбиране за връзката на модата до културата и социалната психология. Във връзка с работата им към тази степен, те също могат да учат вземане на дрехата или дрехите структура.

    Получаването на бакалавърска степен по Дизайн на аксесоари може да включва широко вариращи разходи в зависимост от конкретната програма, избран. Учениците ще трябва да си възможности, за да изберете програма, която е подходяща за техните цели и бюджет.

    Студентите, които завършват тази степен са готови да се развива успешно в различни професии, свързани с модната индустрия. Завършилите могат да си намерят работа като гардероб дизайнери, модни консултанти, лични асистенти за пазаруване, или бижута дизайнери. Те могат също да работят в работни места, свързани с мърчандайзинга или прогнозирането на тенденциите в стила и модата. С опит и висше образование, те могат да отидат, за да стане ръководители или да упражнява преподавателска кариера.

    Ако имате страст за художествено изразяване и актуалните модни тенденции, тази степен може да ви предложи възнаграждаване кариера. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.