Филтри

 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Правни науки
 • Обучение по национално право
 • Европейско право
Области на обучение
 • Правни науки (1)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

1 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Европейско право 2024

  Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Европейско право

  A Бакалавър (BA) обикновено включва осем семестъра редовно обучение. Широк избор от курсове в областта на хуманитарните обикновено е базирана със сърцевина от курсовата работа в избрана основна или регион на концентрация.

  Какво е бакалавърска степен по европейско право? Тази степен е подходящ за студенти, които имат желание да се занимават с изучаването на европейските международни правни въпроси. Програмата на обучение включва обикновено курсове по международна законотворчество, политически въпроси и анализи, както и взаимодействията на международните правни системи. Студентите обикновено се занимават с анализ на политики, юридически текстове и казуси. Те могат също така да вземат курсова в международни бизнес, политика, и икономика, както и да участват в стажове или учат в чужбина.

  Тази програма насърчава способностите на участниците за критичен анализ на международната политика и правни въпроси.Учениците също могат да станат по-умели в областта на писането и проучване, както и да представи и развиване на добри комуникационни умения, тъй като те се включат в критично проучване на въпроси от международен интерес. Развитието на тези умения може да доведе до по-голяма продаваемост в широк кръг от области и разширяват перспективите за кариера на дипломираните студенти и потенциал за печалба.

  За да се определи цената на преследване на бакалавърска степен по европейско право, перспективни учениците ще трябва най-различни програми, като обучението може да варира значително от едно училище и държава в друга. Прием на онлайн курсове може да бъде един от начините за намаляване на разходите.

  Тъй като Европа става по-правно и икономически интегрирана и икономически процеси като цяло стават все по-глобален, тази степен е от особено значение в днешния свят. Завършилите могат да се приготвят да въведете области, свързани с международната политика, бизнес, или конституционна или наказателното право.Други възможности включват кариера в областта на хуманитарната или екологичен интерес, или работни места, свързани с анализ на политиката, права на собственост, етика, или бизнес арбитраж, между другото.

  Ако имате страст за европейски и международни въпроси, тази степен може да бъде правилният избор за вас. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.