Keystone logo

2 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Бизнес проучвания Търговия Електронна търговия 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бизнес проучвания
  • Търговия
  • Електронна търговия
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Бизнес проучвания Търговия Електронна търговия

A Бакалавър (BA) е студент програма, която се фокусира върху либерални изкуства, науки, или комбинация от двете. Този тип бакалавърска степен може да се получи директно след гимназията. Това обикновено отнема 3-4 години, за да се завърши курсовата работа е необходимо. Бакалавърска степен, или подобна бакалавърска степен, често е необходимо преди един студент може да продължи магистърска степен или друг възпитаник степен.

Какво е бакалавърска степен по електронна търговия? Степен за електронна търговия се фокусира върху търговски сделки, които се извършват по електронен път чрез интернет. Учениците научават за покупко-продажба на стоки и услуги; изпращане на средства и данни, използвайки най-новите софтуерни и електронната търговия технология; и друга дейност, свързана сделки. Студентите изучават как да даде на предприятията придобила международен мащаб. Електронната търговия може да се проведе бизнес-към-бизнес, бизнес-към-потребител, потребител-потребител или потребител-бизнес.Студентите, които преследват бакалавърска степен в електронната търговия се научат как да провеждат бизнес и маркетингови сделки.

Ползите от изучаване на електронната търговия е, че фирмите стават достъпни около най-часовник. Клиентите имат достъп до по-широк набор от стоки и услуги. Студентите се научават как да осигурят тези около най-часовник удобства в шифрован вид. Това ги поставя в горната част на света на бизнеса, както всичко, което получава по-близо до върха на пръстите на потребителя.

Цената на обучението за бакалавърска програма за електронна търговия "и може да варира значително. Всичко зависи от това какво училище желаете да участвате и в каква държава, която се намира училището.

След като се дипломира със степен по електронната търговия може да имате възможност да си намерят работа в екип за планиране на проекти, програмиране и маркетинг в рамките на много електронни бизнес. Ще можете да уверено да работят в областта на маркетинг, финанси, управление, обществени поръчки, реклама и дистрибуция.Степен за електронна търговия може да доведе до работни места в онлайн търговията, пътуват клирингови къщи, издатели, инвестиционните посредници и застрахователните брокери.

Тъй като вие имате идея за това, което искате да направите, сега всичко, което трябва, е да проучи училищата ви интересува. Правейки това ще ви позволи да намерите на училището, която най-добре отговаря на вашите нужди. Всичко, което трябва да направите, е търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.