34 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Изящни изкуства 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Изкуствознание
  • Изящни изкуства
  • Изящни изкуства
Области на обучение
  • Изкуствознание (34)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Изящни изкуства

A BA (бакалавър) е студент програма, която подготвя студентите за кариера в избраната от тях област на обучение. Студентите могат да си изкарват BA в редица различни предмети и да се съсредоточат области и програми могат да варират от три до пет години.

Какво е бакалавърска степен по изящни изкуства изследвания? Тази програма е добър избор за всички студенти, които се интересуват от различни форми на изкуството. Въпреки че всяка програма се различава, студенти често ще изучават история на изкуството, както и скулптурата, живописта, рисунката, графиката, фотографията, както и други области на изкуството. В много програми студентите ще имат възможност да се изгради професионален портфолио, което ще им помогне при търсенето на работа.

Студентите, които преследват глоба изкуства степен полза в редица начини. Те имат възможност да усъвършенстват своите артистични умения и да научат как да включи тяхното обучение в кариерата. Студентите, които обичат да пътуват имат възможност да учат в много райони на света.

Има много международни програми, които учениците могат да избират от, когато търсите да преследва една степен по изящни изкуства. Разходите, свързани с изкарва степен могат да се различават доста от едно училище в друго, така че е препоръчително, че студентите се свържат със своите училища на интереси директно.

Завършилите с бакалавърска степен по изящни изкуства изследвания може да продължи кариерата си в редица области. В зависимост от своите интереси и програма фокус, те могат да намерят кариера като графичен дизайнер, изложба preparator, художник, или производство музей надзорник. Тези, които имат интерес в преподаването може също да избере да бъде инструктор по графичен дизайн, рисуване, живопис, или друго изкуство фокус. Бакалавърска степен също подготвя студентите да продължат образованието си и да печелят магистърска степен.

Когато използвате обширната ни онлайн база данни, можете да сравните няколко за изящни изкуства градуса.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.