21 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Социология на развитието 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Социални науки
  • Социология на развитието
Области на обучение
  • Социални науки (21)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Социология на развитието

Известен също като Бакалавър по изкуствата, бакалавърската степен по принцип е наука, хуманитарни науки или изкуство. Тази степен е на бакалавърско ниво и може да отнеме от три до четири години, за да завърши.

Какво е бакалавърска степен в изследванията за развитие? Често се фокусира върху теоретични концепции, включващи международно развитие, курсове в рамките на тази степен могат да бъдат структурирани, за да преподават на учениците въпроси и теми в международните отношения. Често инструкторите обикалят уроците с преподаватели и дискусии в клас. Някои планове за обучение могат да имат ученици да преминат през казуси или да се потопят в задълбочен преглед на световната икономика и световния пазар.

Работодателите оценяват студентите с високи аналитични умения, умения за междуличностни комуникации и способност да гледат на бизнеса като на по-широка глобална организация. Студентите, които имат бакалавърска степен по "Развитие", често развиват тези умения и може да ги накарат да разчитат на пазара на труда.

Ако цената е проблем, имайте предвид, че всички училища могат да задават своите цени по различен начин. Потърсете училище, което отговаря на вашия бюджет, преди да направите избор.

Кариерата в изследванията за развитие може да използва познанията на студентите в областта на икономиката и политиката в международната система. Разбирането на бедността и неравенството може да доведе до работни места като работници за подпомагане на бежанците. Идеята е, че тези работници могат да симпатизират и да разбират борбите на хората, с които работят. В допълнение студентите могат да намерят кариера като митнически служители и служители по закрила на детето. Завършилите със силна команда на писането могат също така да смятат журналистиката за своя професионална кариера. Журналистите, които могат да разбират глобалните проблеми и да анализират международните политики, обикновено са с голямо търсене.

За да получите бакалавърска степен в областта на образованието, можете да вземете курсове онлайн или да намерите университет близо до дома. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.