19 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Телевизионни науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Журналистика и масова комуникация
  • Телевизионни науки
Области на обучение
  • Журналистика и масова комуникация (19)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Телевизионни науки

    Бакалавър по изкуствата, по-известен като BA, е бакалавърска степен представени на тези, които завършат на необходимите изисквания на програмите, предлагани от университетите в света. A разнообразие от специалности са на разположение в рамките на дисциплините на науките и изкуствата.

    Какво е бакалавърска степен по Телевизия изследвания? Тази степен дава студенти цялостен образование в медиите, комуникациите, бизнеса, дизайна и изкуството. Телевизията е ясно фокуса. Занятията ще помогнат на учениците да разберат историята на киното и телевизията и да ги научи как да създадете свой собствен оригинално съдържание. Различни методи на производство и филмови теории се анализират, за да помогне на учениците в алчен необятния свят на телевизионна продукция. Някои програми се фокусират на живо по телевизията, докато други са загрижени за филм. Много курсове са практически и ще ви позволи да създадете свой собствен оригинален медии. Семинари също са аспект на много телевизионни проучвания курсове.

    Уменията поуки от печелите бакалавърска степен по Телевизия Изследванията ще определят висшисти за успех в непрестанно нарастващия света на медиите. Компетентност в областта на технологиите и поп културата е чудесно за няколко кариери, и дори може да доведе до по-пълноценен личен живот.

    Разходите за записване в програма, за да получите вашия бакалавърска степен по телевизионни проучвания се различават между всяко училище. Много международни университети предлагат тази степен. Онлайн опции могат дори да бъдат на разположение.

    Тези, които се дипломират с бакалавърска степен в областта на телевизионното Проучванията са готови за много различни кариери в света на телевизията, киното и медиите. Много висшисти да си намерят работа, работещи по най-различни продукции. Някои стават сценаристи, които занаят оригинални истории. Много продължа да станете аниматори, които правят творческо съдържание за различни клиенти. Други ще станат оператори на камерата, директори на фотографията, директори, или да станат помощници на телевизионни екипи.Без значение на кариерата, можете да помогнете на телевизионни продукти оживяват.

    Вземете следващата стъпка в печелите BA в телевизията изследвания. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.