39 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Лидерство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Управленски науки
  • Лидерство
Области на обучение
  • Управленски науки (39)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Лидерство

    Бакалавърска степен е четиригодишна програма с фокус в свободни изкуства а. Тези, които търсят да напреднат в кариерата или да продължи образованието си покрай гимназията следва да разгледа тази степен път. Особено с пазара на труда да стане толкова конкурентен, като бакалавърска може да даде на притежателя предимство пред конкуренцията.

    Някои хора могат да питат: "Какво е бакалавърска степен по лидерство?" Накратко, това е програма, степен, че влаковете лица в областта на корабните напредъка на хора и организации. Студентите се обучават общо лидерски теории, принципи и концепции, а те учат своите ефективни приложения. Те също така са обучени в лидерски приложения като вземането на решения, етика, разрешаване на конфликти и управление на знанието. След завършване на степен висшисти са готови да направят голямо влияние в техния изберете арена като отлични лидери в общността.

    A BA в Leadership подготвя хората да се справят с всички аспекти на управлението на хората. Като такива, те придобиват лидерски умения, които могат да бъдат приложени на практика във всяка една позиция. Това ги прави гъвкави работници и multitaskers, които е желателно да се много работодатели.

    Тази степен варира в разходи, в зависимост от няколко различни фактори. Физическото местоположение на училището, нормалната цена за присъствие и независимо дали сте избрали да учат в университета или онлайн всички те допринасят за определяне на цената.

    Лидерството е необходимо във всички отрасли и сфери. Като такива, съществуват редица възможни възможности за висшисти. Някои общи избори включват бизнес администрация и организационно лидерство. За тези, които се радват на образователния аспект на лидерството, корпоративно обучение и развитие може да се обмисли. Желаещите нестопанския сектор може да се мисли за неправителствена управление.Индивидите с предприемачески дух биха могли да станат предприемачи или бизнес консултанти.

    Ако желаете да направите силно влияние във вашата общност и да има подарък за вдъхновяващо, преподаването и метателни другите напред, трябва да се обмисли провеждането на бакалавърска степен по лидерство. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.