Филтри

 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Бизнес проучвания
 • Международен бизнес
Области на обучение
 • Бизнес проучвания (70)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

70 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Международен бизнес 2024

  Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Международен бизнес

  A бакалавър на изкуствата в международния бизнес е добър избор за всички студенти, които обичат бизнес концепции и искат да работят в световен мащаб. A кариера в международния бизнес отваря много врати и въвежда възпитаникът на много аспекти в света на бизнеса.

  Какво е бакалавърска степен по международен бизнес? Тази програма се основната структура за бизнес администрация и подчертава в международна обстановка. Студентите имат възможност да се изследват конкретните въпроси, които се отнасят за правене на бизнес по целия свят. Това включва ситуации, в мениджмънта, маркетинга, икономиката и политиката. Примери за някои класове, които студентите вземат, за да печелят своите BA включват международно бизнес право, управление на операции, Финансово счетоводство, и International Marketing.

  За тези, които обичат да пътуват и да се потопят в различните култури, бакалавърска степен по международен бизнес дава възможност за обучение в чужбина, както и възможността да се научат на различни езици. Студентите развиват умения за решаване, които се ползват всички области на живота си проблем, и те имат добро разбиране и осъзнаване на настоящите глобални въпроси. Много програми също осигуряват стажове, които помагат за подобряване на търсенето на работа след дипломирането.

  За тези, които се интересуват от изкарва BA, има много университети от цял свят, които предлагат програми за международен бизнес степен. Разходите за степен ще се различават доста малко, в зависимост от това в кое училище да изберете и страната, в която искате да учите.

  С бакалавърска степен по международен бизнес, има много кариери предлагат в разнообразие от функции за управление.Можете да бъдете мениджър клон на чуждестранна компания, стратегически анализатор в рамките на международна корпорация, ръководител на проекта в отношенията с инвеститорите, или производствен мениджър на международна длъжност.

  Водещи позиции също са на разположение в такива области като човешки ресурси, финанси и счетоводство.

  Получаването на бакалавърска степен по международен бизнес е още по-постижимо, когато можете да вземете класове онлайн. Тази опция дава възможност за по-голяма гъвкавост в живота си, както и много международни училища предлагат онлайн курсове. Търсене за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.