28 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Международен бизнес мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес мениджмънт
  • Международен бизнес мениджмънт
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (28)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Международен бизнес мениджмънт

Преди да излезе и получаване на работа на пълно работно време, много студенти инвестират в получаване на бакалавърска степен. Тези степени са предназначени да предоставят на студентите с необходимите професионални умения или подготвянето им да отидат, за да се получи професионална степен.

Какво е бакалавърска степен по Международен бизнес мениджмънт? Тази степен е идеален за студенти, които имат интерес да работят с глобални бизнес пазари. Въпреки че участниците ще разработват основната дейност, свързани с познания, те също ще се специализирани курсове, свързани с международния бизнес. Например, студентите могат да участват в уроци по бизнес финансите, актуални въпроси от международния бизнес управление, маркетингови комуникации, поведението на потребителите, бизнес право и проучвания сравнителни страни.

Студентите, които завършват бакалавърска степен по международен бизнес мениджмънт ще имат уменията и знанията, необходими за успеха в тази индустрия.Те могат също така да откриете, че повече възможности, свързани със заетостта са достъпни за тях, и че тяхната доходност е значително увеличен. Освен това, ще бъдат подготвени студенти да продължат образованието си чрез записване в програма MBA.

Въпреки, че повечето студенти Снемат се четири години, за да завършат своята бакалавърска степен, някои вземат само три години. Това може да повлияе колко струва да се получи този вид образование в допълнение към училището, които присъстваха и колко обучение е в тази институция.

Завършилите с бакалавърска степен по международно управление на бизнеса могат да работят в изпълнителната подпомагане, брокери, обичаи, набиране на персонал, както и продажбите на международно ниво. Въпреки че има много работни места, достъпни за международните възпитаници за управление на бизнеса, много продължа да работя като международни маркетингови директори, финансови контрольори, както и мултинационални бизнес мениджъри.Други получат позицията на директор на развитие на бизнеса, международни външната политика съветник, международен мениджър обучение или митниците и търговията мениджър.

Има много международни програми за управление на бизнеса достъпни за студенти се интересуват от получаване на бакалавърска степен в тази област. За да придобие повече информация за тези програми, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.