Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Международен хотелиерски мениджмънт в Нигерия за 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Туризъм и хотелиерство
Области на обучение
    Авиация (0)Архитектурни проучвания (0)Бизнес проучвания (0)Езикознание (0)Изследвания на околната среда (0)Електроенергия (0)Естествени науки (0)Журналистика и масова комуникация (0)Здравни грижи (0)Изкуствознание (0)
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Международен хотелиерски мениджмънт

Една международна учебна програма за управление на гостоприемство дава на студентите знания и умения за управление на различни туризма и хотелиерството места. Заедно с разработването на лидерски умения, учениците научават тънкостите на туристическата индустрия.

За да получите допускане в нигерийските университети (както публични, така и частни университети са във всеки щат на федерацията включително FCT), бъдещ студент трябва да се явяват на и преминат успешно UME (университети регистрация Разглеждане), която се администрира от касата (Joint Допускане и регистрация съвет). Също така отделните университети редовно екран потенциални кандидати да се уверите, че са на необходимото ниво за университетско ниво работата в Нигерия.

Ако следвате три или четири години в съответни бакалавърски програми, може да придобиете степен „бакалавър на изкуствата“ (BA). Дисциплините, които се предлагат в такива програми, се различават много и може да включват свободни изкуства или науки.