Keystone logo

1 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Педагогика Международно образование 2024

Филтри

Филтри

 • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
 • Педагогика
 • Международно образование
Области на обучение
 • Педагогика (1)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Педагогика Международно образование

  Бакалавърска степен е академична степен, която можете да преследвате непосредствено след гимназиално или средно образование. Обикновено това отнема от три до пет години и включва общите проучвания за либерални изкуства и специфична информация в избраната от вас област. Бакалавърските степени обикновено се съсредоточават върху предмети в областта на изобразителното изкуство, социалните и хуманитарните науки.

  По-конкретно, какво е бакалавърска степен в международното образование? Тази дипломна програма има за цел да разшири познанията ви за езика и културата извън това, с което сте израснали. Това обикновено включва междукултурно проучване, включващо страни и общности близо един до друг. Можете да изучавате един или повече чужди езици, като се фокусирате върху натрупването на писмен и говорим език. Други потенциални курсове разглеждат историята, културата и историческия обмен между различните групи хора.

  Има умения, които можете да научите, докато учите за тази степен, като културна чувствителност, комуникация и лидерство. Културната чувствителност може да ви помогне да взаимодействате ефективно с хора от цял ​​свят. Добрите комуникативни умения могат да помогнат в социалните ситуации и лидерството е полезно за публично говорене и създаване на отношения.

  Когато планирате бюджет за бакалавърска степен, решете дали ще посещавате училище на пълно или непълно работно време. С почасово обучение можете да разпределите разходите за книги, регистрация, настаняване и транспорт за по-дълъг период от време.

  С диплома по международно образование можете да търсите разнообразни кариери. Промишлеността, която най-вероятно ще ви наеме след завършването на тази степен, включва масова комуникация, търговия, езиково обучение, търговия, творчество и администрация. Следдипломно обучение е друг път, който можете да предприемете след дипломирането. Когато търсите работа, опитайте заглавия като преводач, учител по чужд език, търговски преговарящ и културен експерт. Правни фирми, които се занимават извън границите на страната или с имигранти, също могат да ви наемат като консултант.

  Международните дисциплини, включително образованието, се преподават в много страни по света. Преди да изберете училище, уверете се, че сте разгледали всичките си опции. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.