3 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Мениджмънт в търговия на дребно 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Управленски науки
  • Мениджмънт в търговия на дребно
Области на обучение
  • Управленски науки (3)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Мениджмънт в търговия на дребно

      Студентите, които желаят да продължат образованието си след средното училище могат да решат да работят за постигане на BA, или бакалавърска степен. Тази степен обикновено отнема 3-5 години, за да завърши и може да увеличи възможностите за кариерно развитие и потенциал за печалба на своите възпитаници.

      Какво е бакалавърска степен по мениджмънт на дребно? Тази степен се фокусира върху управлението на бизнес умения, тъй като те се прилагат за търговията на дребно. Студентите могат да се запознаят с финанси, маркетинг, управление на веригата за доставки, проблеми в човешките ресурси, мърчандайзинг и брандинг. Уроци също може да се научат студентите да формулират стратегия дребно, оценка на потенциала местоположение, включването на нови технологии, осигуряват ефективно обслужване на клиентите и да се адаптират към променящите се пазари.

      Студентите с добри умения за общуване и солидна математика фон може да бъде много успешна в областта на управлението на търговията на дребно, и курсовата работа като завършат могат надграждат тези силни страни.В допълнение, финансовите придобитите умения може да бъде от полза при управлението на двете професионални и лични финанси.

      A степен по управление на дребно може да увеличи спечелил потенциал на индивида, без струва цяло състояние. Обучението ще варира в зависимост от избраната програма и институцията, и учениците трябва да се свържат директно на училището, за да научите спецификата.

      Има много възможности за работа за висшисти в управлението на дребно. Те могат да станат купувачи, посещават търговски изложения, управление на инвентара и договаряне на покупки. Те могат също да станат управители на магазини, управлението на работниците и служителите, бюджети и инвентара и взаимодействие с клиенти, както и доставчици. Тяхната работа може да се фокусира върху клиентите и предлагане на пазара или на веригата за доставки и финансиране. Те могат да управляват един специфичен аспект на търговията на дребно за голяма компания или контролира всеки аспект на един по-малък. Те дори може да станат самостоятелно заети лица, управление на собствените си магазини или верига от магазини.

      С програми в университети по целия свят, включително и много възможности за дистанционно обучение, печелите една степен по управление на дребно е по-лесно и по-удобно от всякога. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.