1 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Развитие на селските райони 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Науки за живота
  • Селскостопански науки
  • Развитие на селските райони
Области на обучение
  • Науки за живота (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Развитие на селските райони

    A Бакалавър (BA) е в степен, която се преследва като студент. Programs може да отнеме 3-5 години, за да завърши, и след дипломирането много студенти са готови да изгради кариера в тяхната област на обучение.

    Какво е бакалавърска степен по развитие на селските райони? Това е програма за студенти, които се интересуват в оформянето на селските пространства и общности. Проучванията могат да включват обучение как да разнообразят икономическите дейности в полза на местните жители, както и разбирането на това как различни фактори могат да повлияят на качеството на живот в селските райони. Програми са различни, но учениците могат да се научат как да формулират политически документи, подготвят стратегии за развитие, посъветва предприемачите от селските райони, подкрепа за местно развитие, както и мрежа с лобисти.

    Студентите, които завършват с диплома по доходи развитието на селските райони от наличието на инструменти за подпомагане на развиващите райони във всички части на света.Когато е готово право, работа развитието на селските райони дава висока степен на удовлетвореност от работата, тъй като резултатите могат да означават по-добри икономики за селските райони, което от своя страна помага на други общности, както добре.

    Разходите, свързани с печелите бакалавърска степен могат да варират в зависимост от това къде учениците да ходят на училище. Местоположение на училището, а дължината на курса на обучение може да се различава съвсем малко от едно място на друго. Най-добре е да се свържете с училищата директно да разберете какво може да се очаква финансово.

    A степен по развитие на селските райони може да доведе до редица възможности за кариера. Завършилите могат да изберат да бъде селски анализатор, който включва очертаване възможности бизнес, жилищни и здравни даден район. A позицията консултант ще се състои от работа с трудни процеси на развитие, и възпитаник може да избере да бъде съветник, което ръководи проекти за развитие.За тези, които искат да работят, за да направим промени в селските общности, работи като политика машина на местно или национално ниво е добър вариант кариера.

    Първи стъпки с вашето образование скоро. Използвайки нашата онлайн база данни, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.