4 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Развитие на човешките ресурси 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Административни практики
  • Човешки ресурси
  • Развитие на човешките ресурси
Области на обучение
  • Административни практики (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Развитие на човешките ресурси

    Бакалавърската степен по изкуства, или BA, обикновено отнема между три и пет години, за да завърши, въпреки че четири години е стандартна в много страни. Тази степен е предназначена да помогне на учениците да научат повече за избрана област, и то може да се предлага в най-различни предмети.

    Точно това, което е бакалавърска степен по развитие на човешките ресурси? Тази степен е предназначена да помогне на студентите да се научат как да се управляват ефективно и служителите на влаковете. Тя помага на участниците да научат за продължаващо обучение, програми за обучение, наставничество, придобиване на умения, управление на изпълнението, и други начини, по които организациите могат да подобрят уменията на служителите си; тя може също така да включва теми като развитието на кариерата и удовлетвореността на служителите. Курсовете могат да обхващат всичко от психологията за разрешаването на конфликта.

    Много умения и способности могат да бъдат развити в една от тези програми.Студентите често са в състояние да се повиши тяхната комуникация, критично мислене и умения за общуване; те също могат да се научат как да станат по-ефективни, учители и възпитатели. Информацията, придобита през една от тези програми обикновено ще се окаже много полезно в бъдещата кариера.

    Тези, които желаят да изучават развитието на човешките ресурси трябва да бъдат сигурни, да извършва финансови изследвания, преди да реши да се запишат в дадена програма. Цената на изкарва степен може да варира значително от институция до институция.

    А броят на възможностите за кариера са отворени за тези, които завършат степен в развитието на човешките ресурси. Много от учениците продължават да станат консултанти или анализатори, помагат на компаниите да се научат как да подобрят своите програми HR; други избират да работят директно за избран организация, за да се помогне на работниците и служителите. Завършилите могат да станат преподаватели, учители, преподаватели, или ментори, а в някои случаи те могат да бъдат в състояние да се изкачи до управленски позиции.

    Ако смятате, че бихте се насладите изучаване на развитието на човешките ресурси, ние можем да Ви помогнем да намерите голяма програма. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.