Keystone logo

113 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Технологични изследвания 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Технологични изследвания
Области на обучение
  • Технологични изследвания (113)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Технологични изследвания

Бакалавърска степен е получена от тези, които завършат бакалавърска програма в университет. Специалностите, включени в бакалавърска степен включват всичко от свободни изкуства в научните дисциплини. Студентите могат да намерят успешна кариера след като завършва, но те също могат да използват своите градуса като трамплин за напреднала степен, като докторска или магистърска 'S.

Какво е бакалавърска степен по технология? Технологията е огромен и сложен свят; Затова градусите обхващат широк кръг от теми. Информационна технология е една концентрация, която учи студентите как да разработи софтуер, управляват системи, анализиране на данни, както и изграждане на технологична архитектура. Най-BA в технологиите програми включват също класове около инженерство, математика и компютърни науки. Комуникация и управленски умения обикновено се обучават, за да подготви учениците да бъдат ефективни в бизнес роли.

Завършилите с бакалавърска степен по технология често са в състояние да разберат технологии и адаптиране към бързото му промени. Притежавал такава представа помага в личните и професионални ситуации. Приходи тази степен обикновено означава по-добри възможности за работа и по-високи заплати в технологии, свързани кариера.

Разходите и таксите за записване в бакалавърска степен по програмата Technology са различни във всяко училище. Има много университети по целия свят, които предлагат тази степен. Специфична информация за обучение, както и подробности относно опциите за да плащат за вашето образование могат да бъдат поискани през всяка институция допускане офис 'S.

Има няколко популярни избор на кариера за тези с бакалавърска степен по технология, при една от които е ICT техник. ИКТ техници в изграждането и експлоатацията на информационните технологии услуги, които извлича, изпраща и съхранява на различни типове данни. Има много фирми, които се нуждаят от този вид на служителите, от библиотеки с военни клонове.Софтуерни инженери и разработчиците на приложения да дойде и от технологичните среди. Завършилите могат да се превърнат и компютърни инженери и дизайн на технологиите на утрешния ден.

Вземете следващата стъпка, за да печелите вашия BA в Technology. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.