Свържете се директно с училищата - Сравнете 64 Бакалавърска програма по изкуство (BA) в Философия 2023

64 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Философия 2023

Преглед

В бакалавърска степен е бакалавърска степен, която обикновено се предоставя след приключване на всеки три или четири-годишен курс на обучение в областта на либералната изкуства, въпреки че те понякога се включват и науките, както добре. Има много различни програми на обучение, които се предлагат, но тези програми може да варира от една до следващия в зависимост от институцията.

Философия често се разглежда в основата на образованието, и това е наистина един от най-старите области на изследване. Но точно това, което е бакалавърска степен по философия? Бакалавър на изкуствата по философия като цяло ще включва изследване на много различни видове философия, включително и философията на много различни периоди от време и географски местоположения. Докато програми ще се различават значително по своите предложения, централни теми обикновено включват курсова работа по етика, логика, историята на философията, метафизиката и епистемологията.

Има много ползи за преследването на бакалавърска степен по философия. Тези, които завършат на такава програма са склонни да имат отлични умения, свързани писмено и устно общуване, аргументация и дебати, критично мислене, логически анализ и разсъждения. Освен това, студентите по философия са склонни да научите много неща за много различни култури и техните маниери на мислене, което е ценен инструмент.

Цената на бакалавър на изкуствата в областта на философията, ще варира от институция към институция. Това е важно за бъдещите студенти да проведат задълбочено проучване по отношение на разходите за всяка програма, в която те се интересуват.

Има кариера в голямо разнообразие от жанрове, които една степен по философия може да ви помогне да постигне. Много от завършилите да си намерят работа в областта на правото, образованието, бизнеса, политиката, и здраве администрация, за да назовем само няколко примера.

&nbsp

Има много разнообразни международни възможности, налични за преследването бакалавърска степен по философия. Стремеж към този курс на обучение онлайн е отличен избор за хора, които търсят гъвкав начин да печелите тази степен. За да започнете сега, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване в главната форма.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Хуманитарни изследвания
  • Философия
Области на обучение
  • Хуманитарни изследвания (64)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение