6 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Философия, политика и икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Социални науки
  • Философия, политика и икономика
Области на обучение
  • Социални науки (6)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Философия, политика и икономика

      Бакалавърските степени обикновено са четиригодишни програми, предназначени да бъдат достатъчно строги, за да се квалифицират като завършили кариера в областите на тяхната специализация. Бакалавър по изкуствата учи информацията, необходима за работа в много области на либералните изкуства.

      Какво е бакалавърска степен в ЛПС? PPE, или философия, политика и икономика, е област, която е тенденция да бъде тежка по теория и абстрактни понятия. Курсовата работа е подходяща за тези, които са много грамотни и се радват на писане на документи. Той се фокусира върху уменията, необходими за разискване, като например етично мислене и логика. Политическата част се фокусира върху теоретичните текстове и тяхното съвременно приложение, осигурявайки силна основа за разбиране на произхода на конкурентните политически теории. Икономическите курсове помагат да илюстрират финансовото въздействие на политическия избор.

      Степента на ЛПО може да даде на завършилите силни умения за критично мислене и способността да анализират теории и политики. Завършилите обикновено имат умения в обществения дискурс и убедителен спор.

      Проучването на програмите за ЛПС варира в зависимост от институцията, предлагаща образованието. Разгледайте разходите за обучение на семестър и бъдете наясно, че тази степен обикновено отнема четири години, за да завършите.

      Бакалавър по ЛПС е специално насочен към подготовка за кариера в политиката. Фокусът върху политическата теория и икономиката е идеален за тези, които планират да работят в политически или лидерски позиции. Местните политически позиции като кмет или контролиращ персонал използват уменията, преподавани в програмата. Неправителствените организации, които се занимават с политика, се възползват от страховито лидерство в ролята на директор, както правителствените организации. Адвокатите се възползват добре от логиката и реториката, преподавани в курсове по ЛПС. ЛПС е широко академичен предмет, който е добър избор за тези, които се интересуват от преследването на академичните среди като кариера.

      ЛПС е програма, която има своите корени в Англия, но вече са достъпни програми в целия свят, включително онлайн опции. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.