Keystone logo

10 Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Педагогика Педагогика Преподаване на английски като чужд език 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Преподаване на английски като чужд език
Области на обучение
  • Педагогика (10)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по изкуство (BA) Програми в Педагогика Педагогика Преподаване на английски като чужд език

Бакалавър по изкуствата, известен също като бакалавърска степен, е академична степен, която можете да предприемете след завършване на средно училище или да спечелите GED. Тази степен балансира общообразователни проучвания с напредничави познания в специални либерални изкуства, хуманитарни науки или социални науки и може да бъде допълнена с непълнолетни.

Какво представлява БА в TESOL? За да започнете, TESOL означава, че преподавате английски на лектори на други езици. Това може да варира от обучението на тези, които изобщо не знаят английски, за да помогнат на онези, които говорят английски, да подобрят своето произношение. Обикновено ще избирате кой език да специализирате и ще преподавате ученици, които владеят този език. Класовете могат да включват чужд език, културна чувствителност и управление в класната стая.

Комуникацията, съпричастността и организацията са три умения, които можете да научите в програма TESOL. Комуникацията и съпричастността са полезни при стресови ситуации или при среща с нови хора, докато организацията може да ви направи по-ефективни.

Книги, такси за регистрация, настаняване и транспорт са някои разходи, обикновено свързани със спечелването на степен. Можете да получите бюджет за тази степен, който да отнеме от три до пет години, в зависимост от средствата Ви и от каквито и да било стипендии, които печелите.

Бакалавърска степен в TESOL може да ви подготви да отидете в кариера или да завършите курсове за завършено висше образование. Повечето работни места, за които можете да кандидатствате, са в академичната област; бихте могли да сте преподавател или преподавател на пълен работен ден или на непълно работно време в области от целия свят. Понякога можете да намерите работа, преподаваща английски на имигранти, а в други случаи да участват в международен курс на обучение. Можете също да потърсите работа като онлайн учител по английски, ако не искате да пътувате.

Много държави, в които английският език не е доминиращ език, все още искат да бъдат преподавани в техните училища, което означава, че можете да намерите програми по TESOL в цял свят. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.