15 Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Международен бизнес мениджмънт 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес мениджмънт
  • Международен бизнес мениджмънт
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (15)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Международен бизнес мениджмънт

    Студентите, които търсят кариера в вълнуващия свят на търговия може да избере да продължи бакалавърска степен по бизнес администрация, или BBA. Обикновено четири години степен, тази програма се фокусира върху практически и теоретични аспекти на търговията, съчетаващ количествено мислене с комуникационни и управленски умения, за да даде на студентите задълбочено във всички аспекти на бизнеса.

    Какво е BBA в International Business Management? Това е една степен за студенти, които желаят да работят в глобалния пазар. В допълнение към изучаване на бизнес политика и практики, учениците ще се научат да използват бизнес стратегии на междукултурното мащаб, включващ познаване на международното право, културни норми и разнообразни бизнес култури за създаване на иновативни решения на сложни проблеми. Теми на обучение могат да включват международния маркетинг и парична политика, глобалната аутсорсинг и чуждестранни инвестиции.

    Бизнес на международно равнище е изключително сложен и студенти, които успешно завършат програма BBA са готови да усвоим огромно количество информация за решаване на сложни проблеми. Това е умение, с стойност във всяка среда, в която и сфера на работа.

    Тъй като това е ценна специалност, много институции в страни по целия свят предлагат тази степен. Цената варира в зависимост от продължителността на програмата и на институцията. Учениците ще трябва внимателно да се намери програма, която отговаря на техните цели и да обсъдим финансовите въпроси с предвидената институцията.

    След дипломирането от международна програма за управление на бизнеса, студенти са оборудвани за управление на входно ниво позиции, предприемачество, и дори позиции в правителството. Студентите могат да си намерят работа в международна фирма, като директор на човешките ресурси или международен оперативен мениджър.Чуждоезикови умения или специфични културни познания увеличават вашите пазара и трудовите перспективи.

    Докато BBA в International Business Management може да ви отведе по целия свят, не е нужно да пътуват, за да спечелиш тази степен. Много университети предлагат гъвкавост и удобство на програма за дистанционно обучение, като ви дава възможност да завършат обучението си по всяко време и на всяко място. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.