31 Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Международна бизнес администрация 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Бизнес администрация
  • Международна бизнес администрация
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (31)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Международна бизнес администрация

    A BBA (бакалавър по бизнес администрация) е бакалавърска степен, че студентите преследват, за да влязат в света на бизнеса. Уроци могат да бъдат взети по Интернет, в бизнес училища, или в бизнес отдели в държавните университети.

    Какво е BBA по международен бизнес администрация? Тази програма подготвя студентите за кариера в световни бизнес практики. Всяка програма ще варира, но студентите могат да участват в уроци, които се фокусират върху практически и теоретични въпроси в двете регионални и световни организации, за да ги снабди с реалния свят на знанието. Образованието може да включва и социалните и етични отговорности с бизнес практика. Уроци могат да включват международен маркетинг, счетоводство, международни бизнес логистика, напречно културен мениджмънт, международни финанси, глобална конкурентна стратегия, и преговори и управление на конфликти.

    Тъй като тази програма е с международна насоченост, студентите се ползват с това, че те отговарят на състуденти и преподаватели от цяла, което подобрява тяхното културно преживяване. Завършилите могат да избират да работят в много части на света, както и степента също подготвя ги за да преминете към печелят напреднала степен.

    Бакалавър по Международен бизнес администрация могат да бъдат спечелени в училищата по целия свят. Разходите, свързани с една степен ще варират в зависимост от продължителността на програмата, местоположението на училището, както и други такси. Изследвания на няколко институции, а след това да им говори директно за това какво да очакваме финансово.

    Получаването на BBA по международен бизнес администрация дава завършилите силна основа за редица международни позиции. Някои може да избере да започнат работа в продажбите позиции, или по-ниски управленски позиции в международни компании. Специализирани области могат да включват счетоводство, управление на човешките ресурси, маркетинг и продажби, или финанси.Някои студенти да избират да преследват своята MBA, преди да намери кариера.

    Не губете повече време. Започнете да търсите за перфектния международната програма по бизнес администрация в момента. С помощта на нашите онлайн база данни, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.