Свържете се директно с училищата - Сравнете 8 Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) в Мениджмънт на предприемачеството 2024

8 Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Мениджмънт на предприемачеството 2024

Преглед

Бакалавър по бизнес администрация е висше образование, което подготвя своите студенти за различни бизнес среди. Тази програма обикновено ще отнеме четири години, за да завърши като студент на пълно работно време. Докато записва, ще имате възможност да научите тънкостите на света на бизнеса с различни области на акцент.

Какво е BBA по Управление на предприемачеството? Този конкретен основен е предназначена за тези, които желаят да упражняват своите предприемачески мечти. Студентите имат възможност да научат как доброто функциониране на предприятията и как да бъде успешен предприемач. Управление на проекти е една област на фокусиране, че може да се ровят в. Теми Общата клас включват бизнес статистика, лидерство и стратегическо управление. Без значение какво поле можете подчертая, че ще стане професионалист в много области на бизнеса и лидерство.

Уменията, придобити чрез попълване на бакалавърска степен по бизнес администрация в програмата за управление на предприемачеството са многобройни и се пренасят върху много области на живота. Завършилите ще знаят как да се държат в професионална среда. Лидерски умения се усъвършенства и развива. Освен това, завършилите могат да имат повече възможности за заетост и могат да печелят по-висока заплата, отколкото тези без градуса или с по-ниска степен.

Бъдещите студенти винаги са любопитни за разходи за обучение. Тя "е важно да се знае, че цените варират в зависимост от всяко училище. Местоположение е голям фактор в различни такси.

Получаването на BBA по Управление на предприемачеството определя студенти за различни пътища за кариера. Много възпитаници стават предприемачи, които мислят за иновативни бизнес идеи и да ги пускат в действие. Други поемат ръководна роля в рамките на компанията и наблюдават изпълнението на проектите.Някои ученици ще отидат върху получават по-високи степени, за да плавателни съдове по-пълно своите познания за бизнеса. Получаването на бизнеса степен ще определи висшисти за успех.

Сега времето "и да предприеме следващата стъпка и погледнете нагоре специфични програми. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.

Научете повече

Филтри

  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Бизнес проучвания
  • Предприемачество
  • Мениджмънт на предприемачеството
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (8)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение