3 Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Управление на спортен бизнес 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Проучвания за спорт и упражнения
  • Спортен бизнес
  • Управление на спортен бизнес
Области на обучение
  • Проучвания за спорт и упражнения (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA) Програми в Управление на спортен бизнес

    Бакалавър по бизнес администрация (BBA) е в степен, която е по-високо търсене и също е цел на много студенти. Тази степен е предназначен да осигури основни бизнес умения и знания, се класира на студентите да създадат успешни бизнес кариера, както и подпомагане на студенти в преминат към по-нататъшни проучвания.

    Какво е BBA в Sports Business Management? A BBA в Sports Business Management е Бакалавърския степен по бизнес администрация с акцент върху професионалната спортната индустрия. Студентите често се научат как бизнес принципи се прилагат за професионалния спорт. Подобно на повечето BBA градуса, програмата може да бъде адаптирана към специализирана сфера на управление на бизнеса, включително управление на насърчаване на продажбите, управление на събития, бизнес преговори и проучвания и анализи.

    В допълнение към основните бизнес принципи, а BBA в програмата Sports Business Management учи студентите ценни умения, приложими за много области на живота.Те включват управление, планиране и организиране, развитие, и на персонал, както и изследвания и анализи.

    Обучението за тази програма се различава в зависимост от избраната институция и необходимо за завършване на курса на обучение път. Бъдещите студенти трябва изследователски програми внимателно и изберете този, който най-добре отговаря на техните цели и бюджети.

    Възпитаниците на програми за управление на спорта бизнес често имат широка гама от възможности за кариера. Те могат да бъдат по-голямото търсене на няколко различни бизнес позиции с професионални спортни отбори, индивидуални спортисти, спортни обекти, както и спортните организации. Завършилите специалността могат да се насочат към кариера в почти всеки спорт, от билярд и борба за автомобилни състезания. Площта на акцент ще бъде основен определящ фактор, където завършилите съсредоточат своите кариери, но обикновено има няколко възможности, които съществуват.

    Управление Sports бизнеса изисква както бизнес знания и спорт знания.Хората с тези умения, често могат да очакват успешна кариера в тази област. Ако се интересувате да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на формуляра олово.