3 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Безопасност на храните 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Здравни грижи
  • Наука на храненето
  • Хранителни технологии
Области на обучение
  • Здравни грижи (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Безопасност на храните

Терминът BSc означава бакалавър на науката. В зависимост от училището, което посещавате, печеленето на този вид степен може да отнеме от три до пет години. Бакалавърските степени обикновено включват курсова работа, която е насочена към научни дисциплини или области на обучение.

Какво представлява БКК по безопасност на храните? Разбирането на процедурите за безопасност на храните може да бъде от решаващо значение за предотвратяване на разпространението на опасни хранителни заболявания в ресторанти и други организации. Програмите за придобиване на бакалавърска степен по безопасност на храните могат да включват обучение за вредни микроорганизми, както и как те могат да бъдат елиминирани или предотвратени от заразяване с храна. Можете също така да изучавате техники за хранене, храна и храна.

Можете да използвате уменията, които печелите по време на курсовата работа, за да улесните ежедневието си. Техниките за приготвяне на храна могат да се прилагат за лични ястия. Знаейки как да бъдете в безопасност с вашата храна може да ви предпази от заболяване. Можете също така да прилагате това, което научавате за храненето, за да ви помогне да направите здравословен избор.

Цената за завършване на всички необходими курсове за придобиване на степен може да се различава в зависимост от училището, което посещавате. Изследването на различни институции може да ви помогне да прецените точно колко ще трябва да похарчите.

Работните места за хора със степен на безопасност на храните обикновено са начални позиции, работещи като ръководители на преработка или инспектори за компания за производство на храни или правителствен регулаторен орган. Тези работни места включват гарантиране, че производството е завършено по безопасен начин и помага да се предотврати замърсяването на хранителните продукти с вредни микроорганизми или химикали. Възможно е да сте в състояние да наемете в ресторант, работещ в приготвянето на храна, като готвач или кухненски асистент.

В зависимост от начина ви на живот, може да намерите традиционно записване в университет или онлайн курсове са по-удобни за вас. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.