23 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Наука за храните и напитките 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Наука за храните и напитките
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (23)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Наука за храните и напитките

    Бакалавърска или бакалавър, е бакалавърска степен, предлагани в колежи и университети по целия свят. Обикновено областта на проучване, ще се основава на технологична или научна дисциплина, а това ще отнеме около четири години успешно да завърши.

    Какво е бакалавър в храни и напитки изследвания? Казано по-просто, изследването на храни и напитки се отнася до изследването на производството на хранителните услуги. Това като цяло ще се докоснат на приготвяне на храна, обслужване на клиентите и управление на различните субекти, които участват в този процес, като например ресторанти, барове, хотели и др. Учениците могат да обикновено се съсредоточават в по-късните си години на проучване на аспекта, които ги интересува най-много, но управлението е нормално голяма част от програмата.

    Постигането на една степен по изследвания на храни и напитки е добър начин да напреднат в индустрията. Има огромен брой работни места в сферата на хотелиерството, но много от хората, работещи в тях не са високо образовани.В допълнение, на уменията на управление, като комуникация, са тези, които са приложими към други индустрии, както и ежедневния живот.

    Цената за получаване на степен бакалавър ще варира, в зависимост от избраната институция. Важно е да се оценят разходите спрямо ползите от всички програми се разглеждат. Онлайн програма е добър начин да се допринесе за намаляване на разходите.

    Това е невероятно гъвкав степен, далеч отвъд очевидните потенциални работодатели на ресторанти и барове. Всички фирми, които предлагат храна и обслужване напитка може да наемат студенти с бакалавърска степен в проучвания за храни и напитки, включително круизни кораби, авиокомпании, санатории, обществено хранене, винарни, СПА центрове и много други. Консултантски фирми, които се специализират в тази област може да има и възможности на разположение за висшисти.

    Въпреки, че постигането на една степен по изследвания на храните и напитките ще отнеме време и отдаденост, тя може да бъде и си заслужава, тъй като ви поставя пред конкуренцията.За повече информация, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.