6 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Икономика на околната среда 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Икономически изследвания
  • Икономика
  • Икономика на околната среда
Области на обучение
  • Икономически изследвания (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Икономика на околната среда

    Бакалавърска степен е един от най-честите степени търсят в университет или колеж. The Бакалавър (BSc), специално има тенденция да се съсредоточи повече върху науките, въпреки че това може да варира от институция до институция. Можете да очаквате да платите най-малко три или четири години, завършване на програма степен.

    Какво е бакалавърска степен по екологична икономика? Economics е изучаването на това как общества използват наличните ресурси, така икономика на околната среда е изучаването на разпределението и използването на природните ресурси. Тази област на обучение изследва разходите и ползите, свързани със замърсяването, качеството на водите, отпадъците и други екологични проблеми. Можете да научите как да се прилагат икономически принципи за по-големи проблеми на околната среда. Най-вероятно ще научите неща, като как нарастването на населението и глобализацията засяга изискванията към нашата околна среда и нейните ресурси.След като завършите вашите основни класове, може да се вземат курсове, като например околна среда, развитие и общество; Приложна икономика за околната среда; Икономика на устойчивото развитие; и Ocean управление и опазване.

    А Бакалавърска степен по екологична икономика може да ви осигури с двете твърди и преносими умения, които ви подготвят за кариера, както и живота. Глобалното затопляне и изчерпването на невъзобновяемите ресурси са големите въпроси, пред които сме изправени в обществото днес. Чрез тази степен програма, можете да научите как да се разбере по-добре и се борят някои от тези глобални проблеми. Може също да получат безценен управление на времето и изследователски умения.

    Цената на спечелил бакалавърска степен варира в зависимост от институцията, мястото и продължителността на проучването. Вашият най-добър начин на действие е да се свържете с признанията на офис на вашето училище избор и да се обсъдят финансовите задължения, участващи.

    А Бакалавър по екологична икономика ви подготвя да преследва кариера в полета за управление на околната среда. Може да имате възможност да се превърне в един икономист, консултант на околната среда или застъпник на политика на ресурсите. Специалисти в тази област помагат за развитието на икономически ефективни и устойчиви политически препоръки след анализа на предложените регламенти, свързани с природните ресурси. Може да помогне да се определи финансовите и екологичните разходи за определени проекти, независимо дали са частни или правителствена.

    Процесът на онлайн приложение варира значително. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.