Keystone logo

143 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Инженерни проучвания Машинно инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Инженерни проучвания
  • Машинно инженерство
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (143)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Инженерни проучвания Машинно инженерство

Много студенти с цака за физически системи, като например тези, които се радват на ремонт на автомобили, строителство, или свързани с тях дейности, често избират да следват бакалавър (бакалавър) в машиностроенето (ME). ME студенти са готови да разработи и приложи широк спектър от физически системи за бизнеса, вариращи от малки съставни фабрики до широкомащабни оборудване къщи.

Какво е бакалавър по машинно инженерство? A машиностроенето програма обучава студенти във всички аспекти на физичните системи, от машини за газ и течност поток. Машинен инженер научава как да измислям части, изберете правилното материал, анализ на стреса, и да се определи надеждността. Някои се специализират в флуидни системи, при които те проектират транспортни системи за даден поток на течности в точните температури и налягания. Завършилите се научават да поемат спецификациите за физическа система и превръщането им в работещи части.

Машинни инженери формират сърцето на дизайнерския екип на компоненти къща.В електроника фирма, МОН дизайн на корпуса, монтаж хардуер и интерфейс хардуер за компоненти. Те изпълняват подобна функция в много видове производствени фирми. Като основни членове на екипа, те са ценни служители със значителна възходяща мобилност.

Разходите за инженерна степен механично да се различават значително от институция. Въпреки това, в допълнение към обучението, студентите могат да очакват да платят лабораторни и материални такси за своите проекти. Повечето програми да продължи от три до пет години.

Машинни инженери изпълняват ключови функции в редица компании. Например, производител на антената може да изглежда предимно електронен дизайн, но машинни инженери да проектират структурите метали, които формират основата на антените. В допълнение, материалите трябва да бъдат избрани, за да издържат на фактори на околната среда като топлина и вятър. Антена кули трябва да бъдат големи, здрави и годни за антените. Тези проекти трябва да бъдат рентабилни, както добре.Съществуват подобни задачи дизайн в широка гама от производствени компании.

Университетите предлагат отлично бакалавър в машиностроенето програми в международен мащаб. Често, значителна част от курсовата може да се извършва онлайн. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.