27 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Мениджмънт на туризма 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Туризъм и хотелиерство
  • Туризъм
  • Мениджмънт на туризма
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (27)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Мениджмънт на туризма

The бакалавърска или BSC, е един от двата най-популярни специалности отличия бакалавърски, другата е бакалавър по изкуствата. Най-бакалавър по програми Наука отнеме около четири години ефективно да приключи, след което някои завършилите веднага установяват кариера докато други избират да работят за магистърска степен в подобна област.

Само това, което е бакалавърска степен по мениджмънт в туризма? Този цялостен курс на обучение включва тясно преглед и развитие на уменията, необходими за успех в туризма и хотелиерството, свързани с управленски позиции. Студентите ще се развият силни познания за туризма и туристическата индустрия и ще усъвършенствате своите лидерски, управление, предприемачески, маркетинг и човешки ресурси умения. Много Бакалавър по програми по мениджмънт в туризма изисква от поле в опит и стаж, въпреки че има някои различия от една програма към следващата.

Повечето притежатели на бакалавърска откриете, че те имат по-лесен път намери платена работа, отколкото те направиха преди осигуряването на бакалавърска степен. Потенциал за печалба също често се увеличава заедно с нечии ниво на образование.

Разходи за обучение в специалности туризъм бакалавърски управление варират значително поради фактори като престижа на училището, предлагащи програмата и, където се намира училището. Поради разлика в ставките за обучение, кандидат-студенти трябва да проверят с признания офиса на всяко училище интерес за точна информация за записване.

Успешно завършилите бакалавърска степен по програми по мениджмънт в туризма са подготвени за различни възнаграждаване позиции по целия свят. Много възпитаници работят като мениджъри ресторант, хотел или курорт. Заетостта може да бъде намерен в рамките на казина, голф игрища, конгресен и бюра посетител или други туристически агенции.Завършилите специалността могат да работят като туристически агенти или намерите подобни роли в рамките на частния сектор, или да реши да се върне в колежа, за да преследват по-напреднал академична степен.

Студентите интересно да чуя повече за образователните възможности на разположение за тези, които търсят кариера в туризма и хотелиерството могат да разгледат нашата широка база данни от програми за бакалавърска степен. Ако имате нужда от гъвкав график, онлайн опции може да са достъпни за Ваше удобство. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.