Филтри

 • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
 • Изследвания на околната среда
 • Науки за околната среда
Области на обучение
 • Изследвания на околната среда (95)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

95 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Науки за околната среда 2024

  Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Науки за околната среда

  Степента на бакалавърска степен може да помогне на студентите да подобрят перспективите си за кариера и да спечелят потенциал. Също така наричан бакалавър на науката, тази степен често е завършена след няколко години и може да осигури на студентите силна основа в определена област.

  Студентите могат да изберат да следват кариера в науката за околната среда, ако се радват да научат за естествения свят. Какво представлява бакалавърската степен по екология? Тази универсална степен често е комбинация от биология, наука, химия, геология и математика. Еколозите обикновено са аналитични решаващи проблеми с страст за подпомагане на хората и планетата. Тази степен е универсален и има много под-области, в които да се специализирате като наука за почвите, опазване на дивата природа, екологично консултиране или дори като възстановяване на отпадъците.

  Чрез придобиване на бакалавърска степен по екология, студентите могат да усъвършенстват много професионални и общи умения за живот, като критично мислене и комуникация. Освен това, студентите могат да избират да специализират в определен отрасъл на науката за околната среда и да придобият познания в области като океанография, метеорология или градинарство.

  Разходите за придобиване на бакалавърска степен варират според училището. Броят на получените кредити на семестър може да повлияе на разходите, а степента на бакалавърска степен може да бъде спечелена чрез посещаване на непълно работно време или на пълно работно време. Уверете се, че сте стигнали до училищата за текуща информация за разходите и за да видите дали отговаряте на условията за финансова помощ.

  След като степента е спечелена, студентите могат да търсят работа в различни области. Някои студенти могат да изберат да работят в частния сектор като служители по съответствието, екологични анализатори или ръководители на проекти. Освен това има възможности за работа в публичния сектор, работещи за правителствена организация или за консервационен съюз. Другите длъжности могат да включват специалист по влажните зони, техник по поле, метеоролог или военноморски техник.

  БК често могат да бъдат спечелени онлайн или в класната стая. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.