14 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Организация на паркове и места за почивка 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Туризъм и хотелиерство
  • Организация на паркове и места за почивка
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (14)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Организация на паркове и места за почивка

    Една от многото бакалавърски степени, които можете да избирате, е бакалавърска, или бакалавър. Обикновено областта на проучване, ще бъде този, който е базиран в науките или технология. Той се предлагат на по-широк кръг от международни колежи и университети, и обикновено отнема четири години, за да завърши.

    Какво е бакалавър в паркове и управление на отдих? В тази програма на обучение, студентите да се научат как да се интегрират на нуждите на природни територии с нуждите на хората, които желаят да ги използват. Курсовете ще включват изучаване на растения, дивата природа, история, планиране, комуникация и управление. Програми често включват някои теренна работа, както добре. В по-късните години на обучение, една често може да избере да се специализират, например в общността за управление на парк или в сферата на услугите за дивите животни.

    Степента подготвя студентите да работят във всички видове паркове, от местни развлекателни центрове на големите диви животни консерви.Със своя акцент върху природата, така и на хората, тя подготвя студентите да интегрират по-добре в общности, превръща ценни членове на тях.

    Цената на тази бакалавърска степен ще варира, в зависимост от това, което академична институция, за да изберете и къде се намира. Има много международни колежи и университети, предлагащи програми онлайн, които могат да допринесат за намаляване на разходите.

    Има много потенциални работодатели за висшисти в паркове и управление отдих, включително паркове и центрове за отдих на всички нива на правителствен юрисдикция, спортни центрове, младежки агенции и туроператори и оператори. Дори фирми с по-големи основания, като например болници, могат да наемат хора с тази степен.

    Изучаване на природата и как да го оценят и да живее с него по начин, който не причинява вреда е един голям урок на живота, както и завладяващ начин да изкарват прехраната си.За да получите по-подробна информация, търсене на вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.