84 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Софтуерно инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Технологични изследвания
  • Компютърни науки
  • Софтуерно инженерство
Области на обучение
  • Технологични изследвания (84)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Софтуерно инженерство

Много студенти, които следват бакалавър на науките (бакалавър) в Software Engineering се интересуват чрез онлайн игри. Много напредък в проектирането и кодиране на свои собствени игри. Чрез получаване на тази степен, те се обучават да се плаща това, което те обичат.

Какво е бакалавър в Software Engineering? Modern софтуерно инженерство е инсценирана дизайн за високо качество на софтуера. Софтуер инженерни студенти се обучават да управляват и изпълняват тези етапи, които включват генериране на документ изисквания, architecting софтуера, кодиране на софтуера, както и тестване на крайния продукт и проследяване на дефекти.

Софтуерните инженери непрекъснато завоюват нови предизвикателства. Те имат огромен сътрудничество общност в интернет, за да прокарат всякакви конструктивни проблеми. В допълнение, те са склонни да останат по-високо търсене и командва здрави заплати. С все по-нарастващото използване на цифрови технологии в света, силата на BSC в Software Engineering има тенденция да расте.

Разходите за тази програма, се различават значително от институция. Въпреки това, студентите могат да очакват да платят таксата за обучение, лабораторни разходи, както и разходите за най-висок клас лаптоп.

По отношение на софтуерните инженери, небето е границата. Те могат да изберат една корпоративна път, когато те се изготвят и прилагат системи за извършване на бизнес-чувствителна функционалност. Те могат да работят с университетите, за да произвеждат авангардни код за информационни системи или изкуствен интелект. Те могат да създадат свои предприятия, прилагане на игра, а Google App, или бизнес приложения. Те могат дори да продават свои собствени продукти онлайн, използвайки своите инженерни умения софтуер за дизайн на уеб сайт и база данни за изпълнение. Някои висшисти избират да произвеждат фърмуер, специализирания софтуер, който работи на специализирани интегрални схеми, като тези, използвани за шофиране микровълнови фурни, автомобилни системи, или сателитни комуникационни центрове.Някои висшисти предпочитат да работят на свободна практика, изпълнението на редица проекти, включително облачни интерфейси, информационни системи архитектури, или дори собствените си сайтове за онлайн игри.

Софтуер инженерни кандидатите могат да намерят университетски програми в международен мащаб. Като цяло, курсова работа може да се състезаваха онлайн. Това дава на учениците голяма гъвкавост с местоположение и график. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово форма.