6 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Управление на недвижими имоти 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бизнес проучвания
  • Недвижими имоти
  • Управление на недвижими имоти
Области на обучение
  • Бизнес проучвания (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Управление на недвижими имоти

Изкарва Бакалавър (BSC) е цел, която студенти, учещи в областта на науката, свързани преследват. Тази степен програма ще даде на студентите математически и научни познания по отношение на тяхната област на изследване. По принцип, като три до пет години, за да завършите тази бакалавърска степен ще даде на студентите знанията и уменията, необходими да се отличи в своята област.

Какво е бакалавърска степен по управление на недвижими имоти? Фокусиране Тази програма е поставен върху предоставянето на учениците разбиране на стойността на сгради и имоти. Фокусът може да бъде пуснат на творчески подходи за проучване на финансови, правни и икономически въпроси и решения, както и инвестициите. Учениците също могат да работят върху развитието на финансовото управление, оценка на инвестицията и аналитични умения. Други теми, обхванати може да включва теории и практически умения, както и как да се консултира клиентите на подходящи инвестиции и маркетингови стратегии.

Завършилите с бакалавърска степен по управление на недвижими имоти са подходящо оборудвани със солидни познания на терена и имат необходимия професионален опит, за да бъде успешна в индустрията. Това ще им позволи да се насладите на богата гама от възможности за работа.

В зависимост от това къде искате да ходят на училище, а специално програмата ви интересува, цената ще варира. Свързвате с признания офиса на желания от Вас институция ще ви помогне да разберете по-добре и да се оцени това разходи.

При завършване на бакалавърска степен по управление на недвижими имоти, завършилите ще успешно получени необходимите професионални умения и опит, за да се придвижват напред с кариерата си. Те могат да работят като мениджъри на недвижими имоти, където те ще бъдат отговорни управлението на определени аспекти на имоти.Те могат да се справят с финансовите операции, посъветва хората за инвестиции, договарят договори, събира наем, информира собствениците за цени, и план и ръководи разработването и покупка или продажба на недвижими имоти.

За международни и местни студенти, има възможност за спечелване на степен онлайн. Това ще им осигури гъвкавостта, която се нуждаете. За да научите повече, да търсите вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово формата.