9 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Управление на ресурсите 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Науки за устойчиво развитие
  • Екологична устойчивост
  • Управление на ресурсите
Области на обучение
  • Науки за устойчиво развитие (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Управление на ресурсите

    Бакалавърът на науката може да отведе уменията на студентите до следващото ниво в бъдеща кариера. Програмите могат да продължат до четири години. Това удостоверение може да помогне на учениците да придобият знания по математика и наука, които да ги направят по-продаваеми, когато се подготвят за навлизане в професионалния пазар.

    Какво представлява бакалавърската степен по управление на ресурсите? Тази степен е предназначена за студенти, които се интересуват от областта на екологичната устойчивост. Тя може да предостави знания и умения, необходими на студентите за проектиране, разработване и управление на програми за опазване и опазване, които се съсредоточават върху устойчивостта на природните ресурси. Курсовете могат да се съсредоточат и върху това как да се балансират тези ресурси, като вода, минерали и други екологични елементи, с въздействието на човешкото население. Има широк спектър от специалности, върху които студентите могат да се съсредоточат, от земеползването и инвентаризацията на горите до програмен надзор и разработване на политики.

    Студентите, които печелят тази степен, могат да се научат да решават проблеми и дилеми, които могат да застрашат природните ресурси по света. Те също така могат да придобият способността да планират и управляват проекти, лични и професионални, и да придобият важни аналитични умения за решаване на екологични проблеми.

    Разходите за БКП в управлението на ресурсите варират. Това зависи от обучението на университета и от други такси. Студентите трябва да проучват различни програми, за да получат по-добра представа за възможностите, които са достъпни за тази област на обучение.

    Много студенти, които получават това удостоверение, са подготвени да поемат кариера в различни области на околната среда. Някои от завършилите стават лесничеи, рейнджъри, играчи, природозащитници, консултанти за устойчиво развитие или политици. Може да има държавни или частни кариери в обществената политика. Завършилите могат да работят за консервационни групи или организации, които се занимават с използването на земята.

    БКК по управление на ресурсите се предлага в колежи и университети по целия свят. За тези, които търсят по-гъвкави възможности, има и множество онлайн курсове. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.