9 Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Финанси и икономика 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Икономически изследвания
  • Финанси
  • Финанси и икономика
Области на обучение
  • Икономически изследвания (9)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Бакалавърска програма по естествени науки (BSc) Програми в Финанси и икономика

Вместо да ходят направо в работната сила след гимназията, много хора избират да следват бакалавърска степен. Създаден, за да се съсредоточи върху определена област на проучване, този тип степен обикновено отнема четири години, за да завърши и подготвя възпитаници да запълни една позиция в сродна сфера или отрасъл.

Какво е бакалавър по финанси и икономика? Като цяло, насочена към света на бизнеса, тази степен дава на студентите задълбочено разбиране на двете финансови и икономически принципи. Докато търси тази степен, студенти вероятно ще вземат различни основни класове, включително микро и макроикономика, финанси, счетоводство, управление и маркетинг. Студентите могат да вземат курсове по производство и операции за управление, финансова статистика и управление на портфейла.

Студентите, които са получили бакалавърска степен в областта на финансите и икономиката често се научат нови умения, които могат да им помогнат, тъй като те преследва кариера в света на бизнеса.В допълнение към тези полезни умения, завършилите често печелят по-висока заплата, отколкото тези, които не придобиват степен, и те са по-склонни да се печелят промоции.

Колко струва да се получи този вид степен е силно променлива, защото общата стойност зависи от вида на програмата, в която се намира, и курс за обучение на индивидуален училището. Дали програмата е онлайн или лице в лице също може да повлияе на цената.

Студентите, които печелят бакалавърска степен по финанси и икономика най-често работят в една роля, свързана с бизнеса. Например, завършилите тази степен могат да работят като мениджъри на профили, инвеститори, портфолио мениджъри, финансови стратези, както и икономическите прогнози. Много студенти да използват тази степен като основа, която ги подготвя или да продължи магистърска степен по бизнес администрация или друг вид напреднала степен.

Има много опции на програмата за студенти заинтересовани да научат повече за финанси и икономика.За да започнете процеса на кандидатстване, търси за вашата програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.