Keystone logo
Виетнам

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Виетнам 2024

Брой институции: 5
  • Ho Chi Minh City, Виетнам

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Tuy Hòa, Виетнам

  Мисията на Mientrung University of Civil Engineering в Mientrung University of Civil Engineering е да обучава висококачествени човешки ресурси в областта на строителството и други области; да се прилагат изследвания, да се прехвърлят знания и технологии към бизнес общността и обществото.

  • Qui Nhơn, Виетнам

  Добре дошли в Quy Nhon University - една от водещите висши учебни заведения в Централен Виетнам. Quy Nhon University е разположен в центъра на крайбрежния град Quy Nhon, провинция Binh Dinh, най-южната точка на ключовия икономически регион на Централен Виетнам и централната точка на южния централен регион - Central Highlands, разположен в пресечната точка на Национална магистрала 1 и Национален път 19, считан за вход към морето на Икономическия коридор Изток-Запад.

  • Ho Chi Minh City, Виетнам

  Ho Chi Minh City Open University е висше учебно заведение, предлагащо различни програми, вариращи от място до дистанционно обучение и обучение в сателитни академични центрове; тя има за цел да отговори на различни учебни нужди на обществото и да допринесе за обогатяване на човешките ресурси в страната.

  • Hanoi, Виетнам

  Виетнамският национален университет, Ханой (VNU) е първият модерен университет, създаван някога в страната, и един от двата национални университета във Виетнам. Първоначално създаден като Университет на Индокитай през 1906 г., VNU е преминал през различни етапи на развитие, за да се превърне в най -големия всеобхватен център за висше образование и научни изследвания във Виетнам. Всяка година ВНУ произвежда повече от 5000 бакалаври, 2400 магистри и 200 лекари, завършващи над 110 бакалавърски програми, 121 магистърски програми и 112 докторски програми по естествени науки, технологии, икономика, социални и хуманитарни науки, образование и чуждестранни науки и др. .