Keystone logo
Гватемала

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Гватемала 2024

Брой институции: 3
  • Quetzaltenango, Гватемала

  За да се създаде университет в Кетцалтенанго, чиято цел е да образова своите студенти с философия, основана на свободата, насочена към изграждане на свободно, мирно общество с високо академично ниво и който също би бил склонен да предлага кариера, която да подготви своите студенти. студентите да се изправят пред предизвикателствата на бъдещето, разширението на университета „Франсиско Марокин“ в град Ел Алто е основано през 1994 г. University of the West ще бъде продължение на доктриналната ориентация на разширението на университета „Франциско Марокин“, когато се оттегли от Кетцалтенанго. Той е основан от група бизнесмени и професионалисти от Кетцалтекан, които формират настоятелството за създаването му и инициират съответните процедури за неговото упълномощаване. Някои бяха бивши студенти и преподаватели на UFM и членове на Висшия съвет, който заяви, че университетът е назначен да ръководи и администрира с икономическа независимост. Закупуването на земя за създаване на централната централа на Universidad de Occidente започва и успоредно с това, работата и координацията, които водят до откриването на две разширения в Гватемала Сити и в департаментите Escuintla, Suchitepéquez, Retalhuleu, Huehuetenango и San Департамент Педро в Сан Маркос. Той започва своята дейност като такъв в град Кецалтенанго през 2010 г., когато Съветът за висше частно образование разрешава неговата дейност и е публикуван в Официален вестник на 3 март 2010 г. Мисията на университета е преподаването и разпространението на философията на Свободата с лична отговорност във всички области на човешкия живот, за да допринесе за материалния и духовен прогрес на човечеството.

  • Guatemala City, Гватемала

  Universidad InterNaciones е център за висше образование от световна класа заради академичните си постижения, което улеснява интегралното формиране на съществото, което насърчава търсенето на истината, красотата и доброто. Това насърчава развитието на интелигентност, мисъл, креативност и воля за предвиждане на предизвикателствата, представени от днешното общество и неговите бъдещи прогнози.

  • Guatemala City, Гватемала

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...