Гърция

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Гърция 2023

Брой институции: 39
  • Thessaloniki, Гърция

  DEI College е асоциираният кампус на Университета на Съндърланд, разположен в Солун, Гърция и една от най-висококачествените образователни организации в Гърция. Университетът на Съндърланд е високо уважаван национален университет в Обединеното кралство, класиран като топ 50 университет в Guardian University Guide 2023 и класиран под номер 1 за включване в същото ръководство.

  • La Rochelle, Франция
  • Athens, Гърция
  • + 4 Още

  EU-CONEXUS – Европейски университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост е силно партньорство между девет университета, развиващи науката и иновациите в център за високи постижения в интелигентната градска крайбрежна устойчивост (SmUCS). EU-CONEXUS - Европейският университет за интелигентна градска крайбрежна устойчивост насърчава общите европейски ценности и засилената европейска идентичност, като обединява ново поколение европейци, които могат да си сътрудничат и работят в рамките на различни европейски култури, на различни езици и трансгранично.

  • Athens, Гърция
  • Spata, Гърция

  147-годишното наследство на колежа от академични постижения и местоположението му в Атина предоставят на студентите впечатляващата и уникална полза от ученето в жива лаборатория, която свързва древните и съвременните реалности на Гърция с акредитация NECHE. Той дава степени на завършилите степен с пълномощията на други институции на NECHE, включително Amherst, Brown, Boston College, MIT и Harvard. The American College of Greece също е одобрен от Отворения университет (OU) като подходяща организация за предлагане на програми за висше образование, водещи до утвърдени награди на Отворения университет, предоставяйки на студентите от степента най-доброто учебно изживяване, като същевременно предоставя на завършилите най-силните дипломи за дипломиране.

  • London, Великобритания
  • Helsinki, Финландия
  • + 5 Още

  Програмите на EIT Digital Summer School са отворени за бакалавърски и магистърски студенти, млади професионалисти и други, които искат да се потопят задълбочено в нововъзникващите цифрови технологии, да научат как да превърнат технологията в бизнес и евентуално да стартират дълбокотехнологични стартиращи компании. Учете се от преподавателите и персонала на нашите водещи технологични партньорски университети в ЕС. Придобийте практически опит чрез фирмени случаи, работа по проекти и сътрудничество. Обучение на конкурентни цени. Забавлявайте се, срещайки се и работейки в мрежа със студенти с подобно мислене от цял свят!

  • Evora, Португалия
  • Rome, Италия
  • + 1 Още

  Целта на тази програма е да предостави на студентите специализирани умения по археология и аналитична характеристика на материали от праисторията (мегалит) до класически времена (гръцки и римски). Изучаването и опазването на материали от културното наследство е изследователска област със силна мултидисциплинарна конотация и изисква умения, които обхващат областите на хуманитарни и научни изследвания. ARCHMAT предоставя обща, интегрирана платформа за отлични студенти, идващи от наука или хуманитарни науки, за да разберат съвременните научни методи, използвани за изследване на археологически материали и има за цел да формира високоспециализирани професионални експерти в нововъзникващата област на археометрията, т.е. приложените физико-химични науки за изследване на материали от археологическото и културното наследство.

  • Athens, Гърция

  Уебстър Атина носи най-доброто от американското образование в Гърция. Ние сме единственият изцяло притежаван и контролиран (академично и финансово) акредитиран кампус на американски университет в Гърция. Вземете образованието си в чужбина и участвайте в нашите предизвикателни и търсени програми, създадени да осигурят гъвкавостта и удобството, необходими за успех в днешния свят.

  • Kounoupidiana, Гърция

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Berlin, Германия
  • Hamburg, Германия
  • + 2 Още

  BSBI е посветен на обучението на студенти, за да оформят ефективно бъдещето и да станат утрешни лидери в един непрекъснато променящ се бизнес свят. С предприятието и успеха в основата си, BSBI предлага подходящи за индустрията програми, които се фокусират върху развитието на практическите бизнес умения, необходими за гарантиране на вашия професионален успех. Международно бизнес училище, което осигурява академични постижения, разположено в сърцето на Берлин, Германия.

  • Thessaloniki, Гърция

  Училището по журналистика и масови комуникации през последните години многократно се включва сред 50-те най-добри медийни/комуникационни училища в Европа и е член на Европейската асоциация за преподаватели по журналистика (EJTA). Намира се на улица Egnatia 46, извън университетския кампус, училището заема шестетажна неокласическа сграда в центъра на града. Настоящата студентска популация на училището включва почти 700 студенти, 64 докторанти и 57 докторанти. Освен това всяка година училището приема средно 15 студенти по програма Еразъм, като в същото време обучава десетки професионалисти в средата на кариерата чрез широка гама от специално разработени програми за учене през целия живот.

  • New York, Съединени Американски Щати
  • Athens, Гърция
  • + 11 Още

  Unicaf е глобална образователна организация със седалище в Европа, предлагаща стипендии на кандидати, отговарящи на изискванията за продължаване на академични изследвания със своите партньорски университети, понастоящем Университета на Съфолк (Обединеното кралство), Университета на Ливърпул Джон Мур (Обединеното кралство), Университета на Южен Уелс (Обединеното кралство) , Калифорнийския университет, Ривърсайд Разширение (САЩ) и Университет Уникаф в много университет (Африка).

  • Athens, Гърция

  Нюйоркският колеж е бързо развиваща се мултинационална образователна организация в Европа с 32 години академично присъствие. Основан в Атина през 1989 г. в сътрудничество с Държавния университет в Ню Йорк, най -големият университет в САЩ днес има динамично присъствие в 2 държави с 3 университетски образователни институции в Атина, Солун и Прага.

  • Tripoli, Гърция

  University of Peloponnese е модерен, мултидисциплинарен, регионален и мулти-университетски университет, създаден през 2000 г., приема първите си студенти през 2002 г. Разработен в петте столици на префектурите на Пелопонесския регион (Триполис, Коринт, Нафплион, Спарта, Kalamata) и Patra, включва 9 училища и 22 отдела. Той предлага обучение във всички цикли на обучение: студент, докторант и докторант, както и обучение през целия живот, с повече от 20 000 студенти (1-ви, 2-ри и 3-ти цикъл на обучение).

  • Thessaloniki, Гърция

  Като институция за висше образование, Perrotis College предлага програми за обучение, които са едновременно научно обосновани и практически ориентирани и отговарят на обществените социални, икономически и екологични проблеми. Perrotis College , като подразделение на American Farm School, насърчава еднакви възможности за всички студенти и служители, както и за всички кандидати за прием или позиции на служители, независимо от раса, религия, пол или етническа принадлежност.

  • Athens, Гърция

  Мисията на ATINER е да действа като форум, на който учени и изследователи от цял свят могат да се срещнат, за да обменят идеи за своите изследвания и да обсъдят бъдещото развитие в своите дисциплини. Омир (преди 3000 години) е първият, който свиква подобни срещи на симпозиуми - дума, която днес се използва от много езици за описание на академични срещи. В класическа Атина от V век пр. Н. Е. Подобни академични срещи достигнаха своя колофон на славата, особено тези с участието на Сократ. Епичното ерго на Платоновия симпозиум може да се разглежда като архив (сборник с книги) на само една от много подобни академични срещи.

  • Athens, Гърция

  Частният колеж Institution d'Etudes Francophones (IdEF) стартира своята дейност през 1995 г. в сътрудничество с Френския публичен университет Сорбона Париж Норд, с цел осигуряване на академичните бакалавърски и следдипломни програми на Париж 13 в Гърция. Студентите на IdEF обикновено са записани студенти в университета Сорбона Париж Норд, имат същия студентски статус и получават същото образование като студентите, които учат в Париж.