Египет

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Египет 2024

Брой институции: 23
  • Cairo, Египет

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • New York, Съединени Американски Щати
  • Athens, Гърция
  • + 11 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Cairo, Египет

  Helwan University е университет по технологии и приложения, притежава всички фактори на разграничение и разнообразие. Счита се за уникален модел сред египетските университети, тъй като обхваща факултетите по изкуства, изобразително изкуство, приложни изкуства, художествено образование, музикално образование и физическо възпитание. Разположен в сърцето на индустриалната общност, Helwan University се счита за уникален модел сред египетските университети като цяло. Състои се от 20 факултета, както и 50 изследователски центъра и производствени звена, които свързват университета с проблемите на египетското общество.

  • Cairo, Египет

  Alexandria University се стреми да възстанови историческия статут на Alexandria University и да постигне всеобхватен качествен скок в различни области на знанието в рамките на благородни човешки ценности, което му позволява да заеме водеща позиция в своите национални, арабски, африкански, средиземноморски и глобални среди. Александрийският университет е национална, образователна, изследователска и развойна институция, интегрирана в производството и разпространението на знания. Също така се набляга на изграждането на модерно човешко същество и културната рехабилитация на обществото. И да може да заеме ръководни позиции във всички сектори.

  • قسم أول 6 أكتوبر, Египет

  MSA University предоставя на студентите първото британско висше образование в Египет и региона на Близкия изток. Също така им помага да придобият творчески способности и ангажименти за учене през целия живот. Ние вярваме, че нашите студенти се дипломират с развити писателски, аналитични и комуникативни умения, необходими за тях. Завършилите MSA просперират не само на първата си работа, но и през цялата си кариера.

  • ثالث القاهرة الجديدة, Египет

  The German University In Cairo , GUC, е египетски частен университет, основан с президентския указ 27/2002, съгласно закон № 101/1992 и неговите изпълнителни разпоредби № 355/1996. Германският университет в Кайро / Deutsche Universität в Кайро е създаден през 2002 г. в сътрудничество с държавните университети в Улм и Щутгарт, под патронажа на египетското министерство на висшето образование, Министерството на науката, изследванията и изкуствата, провинция Баден-Вюртемберг , Германия и с подкрепата на Германската служба за академичен обмен (DAAD), германското посолство в Кайро, Арабската / Германска индустриално-търговска камара (AHK), Федералното министерство на образованието и научните изследвания, Германия, Държавния университет в Тюбинген, Държавният университет в Манхайм и Академията за изящни изкуства в Лайпциг.

  • Canal Mahmoudiah Street, Египет

  Pharos University In Alexandria се ангажира с ролята си в развитието на обществото, като осигурява стабилна и стимулираща среда за образование и научни изследвания. Университетът предлага отлична образователна услуга, като предоставя справедливи възможности за всички студенти, за да им позволи да постигнат устойчиво развитие във всички сфери на живота и оптимизира партньорството с националните, регионалните и международните общности в рамките на гъвкава система, която позволява непрекъснато развитие и съхраняване на ценностите на общността и етиката, като същевременно е в крак с научното и технологично развитие.

  • Km 22, Египет

  Newgiza University (NGU) е мултидисциплинарен частен университет в Кайро, Египет. Разположен на легендарното плато Гиза, само на минути от Великите пирамиди, NGU предоставя университетско образование от световна класа на студенти на местно, регионално и международно ниво.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Египет

  От Misr International University , ние се ангажирахме с академичните отличия и качественото образование. Поглеждайки назад към изминалите години, съм изпълнен с гордост от постиженията на университета и непрекъснат стремеж към интелектуално, професионално и творческо развитие на неговите студенти.

  • Beni Suef, Египет

  NUB е създаден в центъра на Източен Ню Бени Суеф Сити, точно до пътя Кайро-Бени Суеф. Моментът, в който разбрахме колко много внимание се нуждае от образованието, особено в Горна Египет, е същият момент, когато осъзнахме, че мечтата ни да изградим NUB е постижима. Университетът е място за отглеждане на младежта и подготовка на образовани поколения, на които можем да поверим развитието на нашата любима родина.

  • Cairo, Египет

  Висшият институт за инженерни технологии и бизнес администрация се ангажира да предложи изключителна академична среда, която помага на студентите да придобият знанията, уменията и професионалната етика, за да се конкурират на местно ниво, и в партньорство с канадските университети, за да квалифицират завършилите да работят регионално и в международен план. Институтът подпомага научните изследвания и печели доверието на общността.

  • Cairo, Египет

  Съвременната образователна система извлича своите ученици от училищата в Корана и Ал-Азхар при нейното възникване, тъй като има комисии, които обикалят страната, за да посещават училища в Корана и да избират отличителни ученици, които да се присъединят към съвременните училища, отличителни ученици от Ал-Азхар също са избрани да се присъединят гимназии при тяхното създаване, но по-скоро някои имаха късмета да се присъединят към мисията, изпратена от Мохамед да учи във Франция.

  • El Shorouk City, Египет

  UFE има за цел да донесе на своите студенти превъзходството на френското образование и обучение в Египет. Предлагайки истинско мултикултурно преживяване, университетът планира да възпитава следващото поколение пътеводители и необикновени визионери в различни области. Десетилетие след откриването си университетът цели активно да допринесе за развитието на образователните стандарти в Египет. UFE е мост между Европа, Близкия изток и Африка в Кайро.

  • El-Nahda, Египет

  Проф. Ибрахим Абулейш (1937 - 2017) основава SEKEM през 1977 г., инициатива, която насърчава устойчивото развитие към бъдеще, където всяко човешко същество може да разгърне своя индивидуален потенциал, където човечеството живее заедно в социални форми, отразяващи човешкото достойнство, и където всички икономически дейности са проведено в съответствие с екологичните и етични принципи. Като част от визията си, проф. Абулейш създаде Университета за устойчиво развитие в Хелиополис през 2009 г .; първият университет в Близкия изток, обявяващ устойчивото развитие за своя главен ръководен принцип.

  • Cairo, Египет

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...