Keystone logo
Египет

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Египет 2024

Брой институции: 9
  • قسم أول 6 أكتوبر, Египет

  MSA University предоставя на студентите първото британско висше образование в Египет и региона на Близкия изток. Също така им помага да придобият творчески способности и ангажименти за учене през целия живот. Ние вярваме, че нашите студенти се дипломират с развити писателски, аналитични и комуникативни умения, необходими за тях. Завършилите MSA просперират не само на първата си работа, но и през цялата си кариера.

  • Canal Mahmoudiah Street, Египет

  Pharos University In Alexandria се ангажира с ролята си в развитието на обществото, като осигурява стабилна и стимулираща среда за образование и научни изследвания. Университетът предлага отлична образователна услуга, като предоставя справедливи възможности за всички студенти, за да им позволи да постигнат устойчиво развитие във всички сфери на живота и оптимизира партньорството с националните, регионалните и международните общности в рамките на гъвкава система, която позволява непрекъснато развитие и съхраняване на ценностите на общността и етиката, като същевременно е в крак с научното и технологично развитие.

  • Km 22, Египет

  Newgiza University (NGU) е мултидисциплинарен частен университет в Кайро, Египет. Разположен на легендарното плато Гиза, само на минути от Великите пирамиди, NGU предоставя университетско образование от световна класа на студенти на местно, регионално и международно ниво.

  • Gamaiet Ahmed Orabi, Египет

  От Misr International University , ние се ангажирахме с академичните отличия и качественото образование. Поглеждайки назад към изминалите години, съм изпълнен с гордост от постиженията на университета и непрекъснат стремеж към интелектуално, професионално и творческо развитие на неговите студенти.

  • Beni Suef, Египет

  NUB е създаден в центъра на Източен Ню Бени Суеф Сити, точно до пътя Кайро-Бени Суеф. Моментът, в който разбрахме колко много внимание се нуждае от образованието, особено в Горна Египет, е същият момент, когато осъзнахме, че мечтата ни да изградим NUB е постижима. Университетът е място за отглеждане на младежта и подготовка на образовани поколения, на които можем да поверим развитието на нашата любима родина.

  • Cairo, Египет

  Висшият институт за инженерни технологии и бизнес администрация се ангажира да предложи изключителна академична среда, която помага на студентите да придобият знанията, уменията и професионалната етика, за да се конкурират на местно ниво, и в партньорство с канадските университети, за да квалифицират завършилите да работят регионално и в международен план. Институтът подпомага научните изследвания и печели доверието на общността.

  • Cairo, Египет

  Съвременната образователна система извлича своите ученици от училищата в Корана и Ал-Азхар при нейното възникване, тъй като има комисии, които обикалят страната, за да посещават училища в Корана и да избират отличителни ученици, които да се присъединят към съвременните училища, отличителни ученици от Ал-Азхар също са избрани да се присъединят гимназии при тяхното създаване, но по-скоро някои имаха късмета да се присъединят към мисията, изпратена от Мохамед да учи във Франция.

  • El-Nahda, Египет

  Проф. Ибрахим Абулейш (1937 - 2017) основава SEKEM през 1977 г., инициатива, която насърчава устойчивото развитие към бъдеще, където всяко човешко същество може да разгърне своя индивидуален потенциал, където човечеството живее заедно в социални форми, отразяващи човешкото достойнство, и където всички икономически дейности са проведено в съответствие с екологичните и етични принципи. Като част от визията си, проф. Абулейш създаде Университета за устойчиво развитие в Хелиополис през 2009 г .; първият университет в Близкия изток, обявяващ устойчивото развитие за своя главен ръководен принцип.

  • Cairo, Египет

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...