Keystone logo
Индонезия

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Индонезия 2024

Брой институции: 23
  • Nong Kae, Тайланд
  • Puerto Princesa, Филипини
  • + 3 Още

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Denpasar Selatan, Индонезия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Malang, Индонезия

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yogyakarta, Индонезия

  Като пионер във висшето образование в Индонезия, UII е дълбоко вкоренена в традицията на академичната свобода, с която разнообразието от идеи е високо оценено. С силно мотивираща учебна среда и потенциал за иновации, ние се ангажираме да образоваме нашите студенти да бъдат иновативни световни лидери.

  • West Jakarta, Индонезия

  За да изгради своята икономика, Индонезия се нуждае от активно участие на предприемачите. Те създават възможности, способни да усвоят наличната работна сила. Това може да започне в университета, който играе жизненоважна роля за създаването на работещи професионалисти с отлична компетентност и висока конкурентоспособност.

  • Yogyakarta, Индонезия

  Създаден през 1985 г., Duta Wacana Christian University (UKDW) е по-нататъшно развитие на Духовната семинария Duta Wacana (STT Duta Wacana), основана през 1962 г. в резултат на сливането на Jogjakarta Theological Academy и Bale Wiyata Theological School, Malang.

  • Salatiga, Индонезия

  Satya Wacana Christian University (SWCU), започнал с името Индонезийска християнска образователна образователна висша институция (PTPG-KI). Той беше отслужен на 30 ноември 1956 г. с пет отдела, състоящи се от образование, история, английски език, право и икономика. PTPG-KI на Satya Wacana се променя, за да стане FKIP-KI, на 17 юли 1959 г. Тогава на 5 декември 1959 г. официално се превръща в Satya Wacana Christian University със съществуването на Икономическия факултет и Юридическия факултет, които след това са последвани от откриването на няколко други нови факултета и учебни програми.

  • Bandung, Индонезия

  Universitas Kristen Maranatha се превръща в независима и самоподдържаща се институция за висше образование, която изследва и насажда знания във всички области на изкуството и науката, мотивирани от любовта и живите примери на Исус Христос.

  • Surabaya, Индонезия

  В съответствие с Преамбюла на Устава на Обединеното кралство Петра, основан на Библията, която е Божието Слово, с пълно осъзнаване на задълженията и отговорностите като християнски гражданин на Индонезия, който отговаря на Панкасила и Конституцията от 1945 г., Обединеното кралство Петра е длъжна да участват в рамките на образованието за живота на нацията.

  • Palembang, Индонезия

  Една от целите на висшето образование е да създаде висшисти, които могат да осъществяват развитие в съответствие с нуждите на националното развитие. Тъй като необходимостта от национално развитие не е нещо статично, което означава, че то винаги ще се променя в зависимост от промените в регионалните и глобалните ситуации, университетите също трябва непрекъснато да се променят и да се адаптират към променящите се нужди и развитие, в допълнение към приспособяването към развитието на науката, технологии, изкуства и световна информация.

  • Bandung, Индонезия

  Националният технологичен институт (ITENAS) в Бандунг е институция за висше образование, разположена на улица PKH Mustopha № 23, Бандунг. Разположен в сърцето на района, до който има лесен достъп от различни посоки, кампусът се счита за стратегически. Итенас също е наречен като един от най-оживените и забавни кампуси, тъй като е заобиколен от търговски центрове, кулинарни центрове, печатници и корпуси.

  • Bandung, Индонезия

  Визията на UNPAR е стремеж на академичната общност на католическия университет Parahyangan по отношение на посоката на развитие на UNPAR. Тя се основава на афоризма на UNPAR „Bakuning Hyang Mrih Guna Santyaya Bhakti“, което означава „Въз основа на вярата в Бог, преследвайки знания в преданост към общността“. В допълнение, това е и резултат от анализ по отношение на UNPAR в миналото, настоящето и в бъдеще.

  • Makassar, Индонезия

  Преди официалното създаване на Hasanuddin University през 1956 г., Икономическият факултет като клон на Икономическия факултет на Индонезийския университет е създаден в Макасар през 1947 г. Това учреждение се основава на Указа на генерал-лейтенант-управител на холандско-хиндийското правителство № . 127 на 23 юли 1947 г.

  • Yogyakarta, Индонезия

  Yogyakarta State University (бивш IKIP Yogyakarta или институт за обучение на учители и образователни науки в Джокякарта) е основан на 21 май 1964 г. Исторически IKIP Yogyakarta е сливане на две образователни институции: Педагогическия факултет на Университета Гаджа Мада и Института за учители Образование. Тези две институции предлагаха учебни програми за образователни науки и обучение на учители. Самото сливане е наложено с президентския указ на Република Индонезия, номер I / 1963.

  • Kembaran, Индонезия

  Universitas Muhammadiyah Purwokerto (UMP) е най-големият частен университет в западната част на Централна Ява, който е акредитиран. B. UMP е класиран на 2-ро място по висше образование на Мухаммадия (PTM) в Централна Ява и е на 6-то място в Индонезия.