Keystone logo
Казахстан

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Казахстан 2024

Брой институции: 15
  • Almaty, Казахстан

  Международният университет по информационни технологии ( IITU ) е единственият университет в Казахстан, който получава институционална международна акредитация ASIIN. Университетът обучава ново поколение специалисти в областта на ИКТ със знания за индустриалните технологии, напреднал мениджмънт, икономика и комуникационни умения.

  • Almaty, Казахстан

  Almaty University of Power Engineering and Telecommunications , кръстен на Гумарбек Даукеев, е един от водещите технически университети в Централна Азия. Той предлага изследвания в областта на енергетиката, телекомуникациите, ИТ технологиите, космическото инженерство, роботиката и изкуствения интелект.

  • Taldykorgan, Казахстан

  Университетът в Жетису, носещ името на Иляс Жансугуров, е голям регионален университет, който съчетава класически принципи със съвременни образователни програми. Университетът се развива като мултидисциплинарен ориентиран към иновациите Smart-университет в образованието, науката и възпитанието.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Ключовата функция на университета е преподаването. Astana University преподава в съответствие със своите образователни стандарти, подготвя завършили, търсени на съвременния пазар на труда във водещи компании в различни индустрии. Сред завършилите Astana University в Астана има много работещи в държавната служба.

  • Almaty, Казахстан

  Kainar University Кайнар, наследник на Академия Кайнар, е една от първите висши учебни заведения от ново образование, базирани на търговски принципи в независим Казахстан. Това е първият частен университет като мултидисциплинарно висше учебно заведение със социална и хуманитарна насоченост.

  • Kokshetau, Казахстан

  Кокшетауският университет „Абай Мирзахметов“ - е висше учебно заведение с висококвалифициран персонал и педагогически потенциал, добри материални и технически ресурси. Това е една от водещите висши учебни заведения в Казахстан, предоставяща лицензирани образователни услуги, отговарящи на съвременните изисквания на пазара на труда.

  • Karagandy, Казахстан

  Карагандинският технически университет е едно от водещите технически висши училища в Казахстан. Създаването на Минния институт беше важно събитие не само за Караганда, но и за Централен Казахстан. В наши дни Университетът има девет факултета. Университетът обучава специалисти по повече от 46 специалности.

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Kazakh National University Of Arts ( KazUniArt ) е публична институция за висше образование в Казахстан. Kazakh National University Of Arts е един от най-престижните университети в Казахстан, удобно разположен сред 90-те най-добри университета в страната.

  • Almaty, Казахстан

  Клонът в Алмати на "Санкт Петербургския хуманитарен университет на профсъюзите" може да получи руско образование в Казахстан. Клонът в Алмати е един от най-големите уважавани центрове за обучение на професионалисти от най-високо ниво. С право се превърна в една от водещите висши учебни заведения на Република Казахстан.

  • Shymkent, Казахстан

  Южно-Казахстанският държавен университет, носещ името на М. Ауезов, е най-големият и диверсифициран университет в Република Казахстан, научен, образователен, интелектуален, културен център в региона. Университетът обучава специалисти за всички сектори на икономиката, науката и културата на региона, републиката и световното пространство.

  • Ust'-Kamenogorsk, Казахстан

  В продължение на четири десетилетия УНИВЕРСИТЕТЪТ САРСЕН АМАНЖОЛОВ ИЗТОК КАЗАХСТАН е един от водещите университети в републиката и СССР. Университетът е активен член на Евразийската асоциация на университетите.

  • Uralsk, Казахстан

  West Kazakhstan State University , кръстен на М.Утемисов, един от първите университети в Република Казахстан, подписа Болонската декларация, насочена към формирането на световното образователно пространство.

  • Almaty, Казахстан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Almaty, Казахстан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Nur-Sultan, Казахстан

  Обучението в Евразийския хуманитарен институт ( EAGI ) позволява получаването на престижното и търсено обучение на пълен и непълен работен ден и намалени условия по специалностите бакалавърска степен.