Keystone logo
Китай

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Китай 2024

Брой институции: 37
  • Hangzhou, Китай

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Shanghai, Китай

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beijing, Китай

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Karlsruhe, Германия
  • Suzhou, Китай

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Yulin, Китай

  Yulin University (YLU) се намира в град Юлин, определен като един от известните исторически и културни градове в Китай, както и като база на държавно ниво за енергийни ресурси и тежка химическа промишленост от Държавния съвет. Университетът, директно под правителството на провинция Шанси, предлага широк спектър от програми, включително инженерство, управление, изкуства, наука, агрономия и право.

  • Beijing, Китай

  Пекинският университет за информационни науки и технологии (BISTU), сливане на двата му предшественика, Пекинския машинен институт (BIM, ръководен от бившето министерство на машиностроенето) и Пекинския информационен институт (BIT, ръководен от бившето министерство на електрониката) , е институция със сравнително завършена система от академични дисциплини в областта на информационните науки и технологии и основно се поддържа и ръководи от община Пекин. Университетът сега има пет кампуса, плюс нов кампус в процес на изграждане, обхващащ площ от над 800 хиляди квадратни метра, разположени в Шахе. Строителството на първия етап на Новия кампус е завършено основно през 2020 г.

  • Chengdu, Китай

  Chengdu University е официално създаден с одобрението на Министерството на образованието на Китайската народна република през 1978 г., но с историята на училището в продължение на сто години. Това е университет, създаден съвместно от провинция Съчуан и град Ченгду, и ключов всеобхватен университет, подкрепен от Чънду, национален централен град. Това е сайтът на селото на спортистите за Световните университетски игри през 2021 г. Ченгду FIFU.

  • Shenyang, Китай

  Shenyang Jianzhu University (оригиналният Институт за архитектура и строителство в Shenyang), създаден през 1948 г., е единственият всеобхватен университет, чийто приоритет е даден на строителството и архитектурата, както и на мултидисциплинарното образование, припокриващо се между инженерните науки, индустрията, литературата, администрацията, природознание, агрономия и право в провинция Ляонин.

  • Shanghai, Китай

  Shanghai Business School (SBS), бивш Източнокитайски клон на училището за данъчна администрация на централното правителство, е 60-годишно училище под пряката егида на общинското правителство в Шанхай. Придържайки се към политиките в крак с времето и излагайки нови идеи през последните шест десетилетия, Shanghai Business School е завършило десетки хиляди добре квалифицирани политически и икономически лидери на всички нива у нас и в чужбина.

  • Chengdu, Китай

  四川电影电视学院обучение в Съчуан е колеж за преподаватели по изкуства, който култивира професионалисти от приложни филми и телевизионни медии. Базиран в Съчуан и изправен пред цялата страна, той се стреми да култивира всестранното развитие на морала, интелигентността, физическото възпитание, красотата и труда за филма. и телевизионната медийна индустрия и местната икономика и общество. Приложните филмови и телевизионни медийни таланти, които се адаптират към трансформацията и развитието на индустрията, притежават солидни професионални умения и са пълни с новаторски дух. Училището се фокусира върху целодневно бакалавърско образование, като взема предвид младежкото образование и своевременно стартира следдипломно обучение. Фокусирайки се върху изкуството, драмата, филма и телевизията, координираното развитие на изкуствата, литературата, инженерството, икономиката и други дисциплини, като филмовите и телевизионните медии са основната характеристика, се ангажира да се превърне в приложна дисциплина с изключителни предимства, ориентиран към приложение талант обучение с отличителни характеристики и се приема добре от индустрията.Университет за приложно изкуство на високо ниво, доволен от хората.

  • Changsha, Китай

  Bangor College China (BCC) е престижно съвместно училище, създадено от Университета Бангор (BU), в Уелс, Великобритания и Централния южен университет по горите и технологиите (CSUFT), в провинция Хунан, Китай.

  • Meizhou, Китай

  嘉应学院е редовен публичен университетски университет под юрисдикцията на провинция Гуангдонг; той се намира в известен исторически и културен град в Китай, родния град на маршал Йе Jianying, добре познат стар революционен район, и цялата област принадлежи до бившата Централна съветска област. Град Мейджоу, провинция Гуангдонг, с репутацията на „Роден град, Роден град на футбола“ и т.н. Училището набира ученици от 15 провинции (градове, области), с повече от 28 000 редовни редовни ученици и близо 11 000 възрастни ученици. Дисциплините обхващат 11 дисциплини, включително литература, наука, инженерство, право и медицина. Има 8 ключови дисциплини на провинциално ниво и 59 специалности за бакалаври, включително 1 характерна специалност на национално ниво, 1 пилотна специалност за цялостна реформа на национално ниво, 6 първокласни специалности на провинциално ниво, 2 ключови специалности на провинциално ниво и 10 провинциални Има 7 професионални пилоти за всеобхватни реформи на ниво провинция, 3 специални специалности с характерно развитие на стратегическото развитие на провинция на ниво провинция и 3 демонстрационни специалности за обучение на приложни таланти на провинция.

  • Handan, Китай

  邯郸学院е обществен редовен бакалавърски колеж, разположен в град Хандан, провинция Хъбей, национален исторически и културен град, национален отличен туристически град, свещена земя на Тай Чи и столица на идиомите.邯郸学院поема основната задача да култивира хората с морал, придържа се към ориентацията към услугата „базирана на Хандан, служи на обществото, наследява културното образование и интегрира индустрията“ и цялостно прилага „създаване на хармонична среда, фокусирайки се върху изграждането на съдържание, фокусирайки се върху съвместните иновации и вземайки характеристики. Основната стратегия на „Пътят“ насърчава бързото развитие на кариерата на училището. Училището има 1 характерна специалност на национално ниво, 1 първокласен курс на национално ниво, 3 ключови дисциплини за развитие на провинциално ниво, 7 първокласни специалности на провинциално ниво, 4 първокласни курса на провинциално ниво, 27 национални и провинциални качества инженерни проекти, провинциално ниво Има 4 демонстрационни центъра за преподаване, които са спечелили 8 награди за постижения в преподаването през последните две сесии, 7 платформи за научни изследвания на провинция, 11 платформи за научни изследвания на общинско ниво и 46 награди на провинциално ниво и над включително наградата за прогрес на науката и технологията на провинция Хъбей.

  • Wuhan, Китай

  Hubei University , разположен в Ухан, столицата на провинция Хубей в Централен Китай, е ключов всеобхватен университет, управляван съвместно от правителството на провинция Хубей и Министерството на образованието на Китай, обхващащ изкуства, история, философия, наука, инженерство, икономика, право, управление, образование, селско стопанство и медицина, като дисциплините Материални науки и Химия се класират на върха 1% в света ESI.

  • Huainan, Китай

  Anhui University of Science and Technology (AUST) в Анхуей (AUST) е създаден през 1945 г. Това е най-ранният инженерен колеж в провинция Анхуей и един от двата най-ранни университета в Китай, провеждащи висшето образование в минните науки. Той е в процес на съвместно изграждане на правителството на провинция Анхуей и държавната администрация по безопасност на труда. Това е и един от 100-те университета в средния и западния Китай, които са подкрепени от Националния план за подмладяване на висшето образование.