Keystone logo
Ливан

Най-добрите университети за Бакалавриат Програми в Ливан 2024

Брой институции: 10
  • Jdeideh, Ливан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Beit El Chaar, Ливан

  Университетът на Нотр Дам-Луайзе (NDU), първокласната католическа институция за висше образование в Ливан и единственият ливански университет, който възприема американския модел на образование за либерални изкуства, има удоволствието да съобщи, че е акредитиран от Комисията за висше образование в Нова Англия Образование (NECHE), известна преди като Комисия по институции за висше образование (CIHE) на Асоциацията на училищата и колежите в Нова Англия (NEASC).

  • Souq El Gharb, Ливан

  Институция за висше образование с перспектива, University Of Balamand дава възможност както на учени, така и на завършили да задават нестандартни въпроси и междудисциплинарни граници, за да запазят свободата на мисълта и да обогатят междукултурния диалог в Ливан и арабския свят.

  • Mount Lebanon Governorate, Ливан

  Създаването на Lebanese University беше идея, спомената за първи път в речта на бившия министър на външните работи Хамид Франгие по време на церемонията по закриването на Третата конференция на ЮНЕСКО в Бейрут, проведена на 11 декември 1948 г., по време на която той каза: „Ливан се надява да вижте създаването на Lebanese University имащ духа на ЮНЕСКО "

  • Damour, Ливан

  Водещата визия на университета е да води пътя към качеството на образованието, академичната почтеност и научните изследвания. MUBS се ангажира да създаде съвестни световни лидери, които са образцови в своите морални, професионални и образователни постижения.

  • Mazraat El Daoudiyeh, Ливан

  Phoenicia University (PU) е нестопанска, частна и несектантска официално лицензирана институция за висше образование. Университетът се състои от шест колежа: Архитектура и дизайн, Изкуства и науки, Бизнес, Инженерство, Право и политически науки и Обществено здраве. Кампусът PU се намира в област Zahrani, в южната провинция Ливан, само на 40 минути път с кола от международното летище в Бейрут. Понастоящем PU се счита за една от най-бързо развиващите се висши учебни заведения в страната.

  • Beirut, Ливан

  От създаването си през 1960 г. BAU се ангажира да предлага изключителни образователни програми и да осигури обхващаща среда за академично творчество и развитие на лидерски умения, внушавайки концепцията за социална отговорност, като същевременно зачита многообразието и мултикултурното разбиране.

  • Ghobeiry, Ливан

  USAL осигурява качествено академично образование и насърчава научните изследвания. Той стимулира интелектуалния, научния, социалния, културния и спортния потенциал на учениците. Допринася за формирането на младо поколение, овластено с науки, опит, професионализъм и етика. Неговите възпитаници са хуманни и научни, способни да се адаптират към съвременното общество и квалифицирани да използват своите умения и таланти, за да отговорят на нуждите на местния и глобалния пазар на труда.

  • Mechref, Ливан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...

  • Lebanon Online, Ливан

  This program is only available as a second part of the Dual Degree Program after students. is only available via our highly accredited University...